علی سالاروند سرپرست در دیدار با علی نظری سرپرست دانشگاه لرستان که امروز ۱۴ بهمنماه صورت گرفت، اظهار کرد: باید از ظرفیت دانشگاهها و مراکز علمی جهت پیشبرد اهداف زیستمحیطی استفاده مطلوب شود.
وی تصریح کرد: دستیابی به توسعه پایدار مستلزم توجه به مقوله محیطزیست بهعنوان یکی از مؤلفههای توسعه پایدار است و هرگونه توسعه و پیشرفت بدون توجه به مباحث زیستمحیطی در درازمدت به شکست میانجامد.
سرپرست ادارهکل حفاظت محیطزیست لرستان خاطرنشان کرد: دانشگاهها میتوانند با ارائه آموزشهای مناسب آگاهی لازم برای تغییر نگرش و رفتار جهت حفاظت از محیطزیست در جامعه را فراهم نمایند.
سالاروند اضافه کرد: رویکرد کاری ادارهکل حفاظت محیطزیست استان لرستان، گسترش همکاریهای دوجانبهی علمی و کاربردی با دانشگاه لرستان است.
وی با اشاره به لزوم اجرای برنامه مدیریت سبز در سطح دستگاههای اجرایی و مراکز علمی افزود: دانشگاه لرستان میتواند با استفاده از ابزار علمی که در اختیار دارد در بحث اجرایی مدیریت سبز و نیز در بحث آموزش دستگاههای اجرایی اقدامات مناسبی انجام دهد.
علی نظری سرپرست دانشگاه لرستان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت مسائل زیستمحیطی از نگاه علمی و دینی بر لزوم بر لزوم همکاری و تعامل دانشگاه لرستان و ادارهکل حفاظت محیطزیست لرستان برای دستیابی به نتایج مطلوب در حفاظت از محیطزیست تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف انقلاب اسلامی، ایجاد شهر پاک است؛ شهر پاک یعنی شهری که از هر نظر (مادی و معنوی) از جمله موضوعات زیستمحیطی، یک شهر کاملاً پاک باشد. ما در مباحث مرتبط با محیطزیست و مدیریت سبز شهرها، باید بهسوی نهادینه شدن مفهوم «شهر پاک» حرکت کنیم.
سرپرست دانشگاه لرستان اضافه کرد: حفظ محیطزیست و مباحث مرتبط با مدیریت سبز، بخشی از توجه به نسلهای آینده است و توجه به نسلهای آینده از ارکان فرهنگ و تربیت اسلامی و برآمده از مفهوم «انفاق» است.
نظری بیان کرد: نوع همکاریهای مشترک دوجانبه باید از نوع اثرگذار، قابل اجرا و کاربردی در جهت منفعت استان باشد و از رویکردهای صرفاً انتزاعی، میبایست پرهیز کرد.
گفتنی است در این نشست، اساتید و متخصصان حوزه کاری محیطزیست حضور داشتند و دیدگاههای خود را در رابطه با راهکارهای تقویت همکاریهای دوجانبه مشترک بین دانشگاه لرستان و ادارهکل حفاظت محیطزیست استان لرستان و مباحث مدیریت سبز، بیان کردند.
انتهای پیام