رئیس موسسه سرم سازی رازی در حاشیه آیین انعقاد این تفاهمنامه با بیان اینکه استفاده بهینه از امکانات و تواناییهای یکدیگر در راستای توسعه علمی و پژوهشی و فناوری از دیگر اهداف این تفاهم نامه است، عنوان کرد: ما تجاری سازی یافتههای پژوهشی را نیز دنبال میکنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از جهادکشاورزی فارس، علی شیرازینژاد با اشاره به اینکه پیاده سازی فناوری و به خدمت گرفتن دانش و فناوری در حوزه ماموریتهای طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه است، اظهار کرد: استخراج نیازهای تحقیقاتی پژوهشی استان و اولویت بندیهای آنها برای انجام پژوهش و پروژههای مشترک با استفاده از امکانات علمی، پژوهشی و فناوری طرفین نیز مد نظر خواهد بود.
او بهرهمند شدن طرفین از امکانات مشترک از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانهای، دادههای قابل استفاده در پژوهش، ارتباطات بینالمللی، فضای فیزیکی و فضاهای تحقیقاتی را از دیگر مزایای اجرای تفاهم نامه مذکور خواند.
رئیس موسسه سرم سازی رازی به همکاری در برگزاری مشترک همایشها و هم اندیشیها در قالب این تفاهم نامه نیز اشاره کرد و افزود: تدوین و انجام طرحهای پژوهشی بر اساس اولویتها و برنامههای راهبردی پژوهشکده و موسسه توسط محققان و تبادل اطلاعات علمی حاصل از نتایج طرحهای تحقیقاتی انجام شده توسط طرفین نیز توافق شده است.
این تفاهم نامه به امضای علی شیرازینژاد، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شیراز و سید مصطفی رضوی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز رسید.
انتهای پیام