سیدهفائزه موسوی ظهر امروز (۲۱ دیماه) در جلسه امور بانوان زنجان با بیان اینکه سیاستگذاری در حوزه بانوان و امور خانواده بحثی است که ما را به سمت رشد و تعالی جایگاه بانوان و خانواده قرار است سوق دهد، اظهار کرد: موضوعی که شاید کمتر به آن توجه شده و حتی مغفول مانده است و در ایامی که مسائلی با عنوان حقوق زنان و جایگاه آنان را خواستیم بررسی کنیم به آن چیزی که اصل حق زن و جایگاه زن است، گاهی توجه نشده است.
وی با بیان اینکه بخشی از حضور در اجتماع به واسطه مسائل شغلی اتفاق میافتد، ادامه داد: گاهی اوقات حضور ما در جامعه صرفاً به اندازه ساعات کاری است و این موضوع به معنای حضور واقعی در اجتماع نیست، بلکه یک حضور شغلی است و وقتی نگاه اینگونه به مسئله شغلی داشته باشیم، طبیعتاً به جایی میرسیم که منتظر پایان ساعت کاری هستیم که این امر عملاً ما را از حضور واقعی اجتماعی عقب میاندازد.
این مسئول با بیان اینکه به جای اینکه به زن به عنوان یک مسئله فکر کنیم که بخواهیم مسائل آن را حل کنیم باید برای زن جایگاه قائل باشیم که قرار است حل مسائل کرده و تصمیمگیر و تصمیمساز باشد، افزود: طبیعتاً همه این جایگاه و این شکل حضور به عهده ما نیست، بلکه بخشی از آن مربوط به جامعه است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند جایگاه زنان را حفظ کرده و مسائل خاص بانوان را نیز حل کنند، یادآور شد: هر جا حرف از حق وجود دارد، در کنارش موضوع داشتن تکلیف نیز مطرح است.
موسوی با یادآوری اینکه وقتی زن جایگاه واقعی خود را در جامعه خانواده و محل کار پیدا کرده و حرفی برای گفتن داشته باشد، میتوانیم با صدای بلند درباره مسائلی که وجود دارد حرف بزنیم، تاکید کرد: بحث توازن نقش زن در جامعه و خانواده از مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا قصور زن در نقش خود در خانواده باعث میشود نتوانیم هویت واقعی خود را کسب کنیم.
وی با بیان اینکه وقتی سلامت روح و روان و جسممان را توأمان با حضور در جامعه در نظر نگیریم، طبیعتاً به جایگاه واقعی خود نخواهیم رسید و در زندگی خود دچار روزمرگی میشویم، اظهار کرد: همین موضوعات سبب میشود که نتوانیم به اهداف تعیین شده خود دست یابیم.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری زنجان با تاکید بر اینکه دیدگاه دولت سیزدهم بر این است که جایگاه واقعی زن را به خود بانوان و دیگر اعضای جامعه بشناساند و در مسیر تعالی و رشد قرار دهد، ادامه داد: وقتی برنامهریزی به نحوی باشد که استعدادهای یک زن بروز یابد، باید حتماً زن از توانمندی و جایگاه ویژه برخوردار باشد و وقتی نگرش این گونه باشد طبیعتاً همه مسائل و برنامهها با این مسیر طی میشود تا زنان به جایگاه واقعی خود برسند.
موسوی با اشاره به ضرورت توجه به توانمندی و استعدادهای بانوان که در مجموعه کار میکنند، خاطرنشان کرد: بسیاری از بانوان توانمندیهایی دارند که فرصت بروز آن را پیدا نکردهاند که باید تلاش کرد این استعدادها شکوفا شود.
انتهای پیام