نماینده مردم بجنورد در مجلس:

خراسان شمالی با کمبود جدی نیروی متخصص در بهداشت و درمان مواجه است

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم و مانه و سملقان گفت: خراسان شمالی با کمبود جدی نیروی متخصص در حوزه بهداشت و درمان مواجه است.

دکتر سید محمد پاکمهر در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: اگر بناست مدیریت و تامین تمام کادر درمان بیمارستان صحرایی راز و جرگلان به این نهاد واگذار شود، به طور قطع باید وزارت بهداشت کمک کند.

وی تاکید کرد: بضاعت دانشگاه علوم پزشکی استان برای تامین نیروی متخصص بیمارستان صحرایی راز و جرگلان کافی نیست زیرا حجم کار نیز بسیار بالاست.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این که مدیریت بیمارستان مستلزم صرف هزینه های زیادی است، افزود: تامین نیروی متخصص کافی برای چهار شیفت کاری و پرداخت هزینه های جاری باید با حمایت ویژه وزارتخانه انجام شود.

وی با بیان این که خراسان شمالی از جمله استان های مواجه با کمبود نیروی بهداشت و درمان است، افزود: واگذاری مدیریت بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی بدون حمایت و مساعدت وزارتخانه مشکلات زیادی برای دانشگاه به دنبال خواهد داشت.

پاکمهر با بیان این که در جلسه ای با حضور وزیر بهداشت و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی درخصوص تامین نیروی متخصص بیمارستان نیز گفت و گو شده است، عنوان کرد: مساعدت برای تامین نیروی بیمارستان مذکور در این جلسه مطرح و پیگیری شده است.

وی در بخش دیگری از توضیحات خود با بیان این که چگونگی تامین نیروی انسانی بیمارستان صحرایی راز و جرگلان به نوع توافق اولیه بستگی دارد، افزود: باید مشخص شود که برای تامین نیروی انسانی چنین بیمارستان هایی، آیا در سطح کلان توافقاتی بین ارتش و وزارت بهداشت وجود دارد و یا در هنگام فرآیندهای اولیه احداث بیمارستان راز و جرگلان با دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز توافق شده است یا خیر.

این نماینده مجلس اضافه کرد: گاهی ارتش بیمارستان صحرایی احداث و تجهیز می کند و خود عهده دار تامین و نیروی انسانی متخصص و کادر درمان می شود، اما گاهی طبق توافقاتی با وزارت بهداشت و درمان، فقط بیمارستان صحرایی را احداث می کنند و مدیریت، راهبری و تامین تمام نیروهای متخصص را وزارت بهداشت و درمان انجام می دهد.

وی ادامه داد: بنابراین استانداری باید روشن کند که آیا دانشگاه علوم پزشکی زمان کلنگ زنی حضور داشته و یا توافقی در این خصوص با دانشگاه انجام شده است یا خیر.

وی با بیان این که این بیمارستان اولین بیمارستان صحرایی احداث شده در کشور نیست، تاکید کرد: روال همیشگی تامین نیرو در چنین بیمارستان هایی در کشور باید بررسی و مطابق با آن و توافقات عمل شود.

پاکمهر بیمارستان صحرایی بنا شده را ظرفیتی برای منطقه محروم راز و جرگلان دانست و ادامه داد: طبق آنچه تاکید شد اگر توافق کلی در این خصوص بین وزارتخانه و ارتش وجود دارد، استان نیز مطابق آن عمل خواهد کرد، اما اگر شیوه متفاوتی وجود دارد باید بررسی شود.

وی با بیان که هدف ارائه خدمت است، تصریح کرد: ما نیز کمک می کنیم تا با بهره گیری از ظرفیت موجود خدمات قابل قبولی به مردم این منطقه محروم ارائه شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400101612112
  • خبرنگار : 50046