حسین توکلی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح روند حل و فصل معضلات و مشکلات انباشته شده در سالهای گذشته در سطح شهرستان ری گفت: بسیاری از معضلات اجتماعی و مسائل محیط زیستی کلانشهر تهران به مناطق جنوبی مانند شهرری سرازیر شده اند. دفن روزانه ۸ هزار تن زباله، اجرای سه دوره توسعه آرامستان بهشت زهرا (س) و جاری شدن روان آبها و آبهای سطحی به سمت اراضی حوزه سرزمینی ری تنها گوشههایی از مشکلاتی است که همجواری با کلانشهر تهران برای ری رقم زده است.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی و تبدیل آنها به مراکز بازیافت زباله، چالش کهریزک
وی افزود: باید شرح عملکرد شهرداری تهران در سایت آرادکوه، اقدامات صورت گرفته برای کاهش مشکلات و البته باقی ماندن بسیاری دیگر از مسائل توسط محیط زیست بررسی شود. همچنین تغییر کاربری اراضی کشاورزی و تبدیل آنها به مراکز تفکیک و بازیافت زبالهها از دیگر چالشهای زیست محیطی در بخش کهریزک است که باید حل و فصل آن مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار ویژه شهرستان ری ادامه داد: بر همین اساس بسیاری از مشکلات تهران در ری و دیگر مناطق جنوبی انباشته و ایجاد شدهاند لذا نیاز به تخصیص اعتبارات و اختیارات ویژه است که باید مورد توجه قرار گیرد. بیتردید مطالبه مردم و مسئولان شهرستان ری این است که هزینههای مشکلات انباشته تهران در ری به این شهرستان پرداخت و صرف ایجاد و اجرای زیرساختهایی برای رفع کاستیها و جبران عقب ماندگیها شود.
توکلی به کمبود آب کشاورزی و سرریز پسماندها در اراضی کشاورزی به عنوان یکی دیگر از مشکلات زیست محیطی اشاره کرد و افزود: باید برای این حوزه نیز اعتبارات لازم دیده شود تا مشکلاتی که از دورههای گذشته انباشت شده حل کنیم . همچنین در حوزه تکمیل و احداث راههای دسترسی در سطح شهرستان با بن بستها و مشکلاتی مواجه هستیم که از مطالبات قدیمی شهروندان ری محسوب میشود لذا با تامین اعتبار میتوان نسبت به تکمیل آنها اقدام کرد.
انتهای پیام