رئیس جدید مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور:

محتوای درسی بین‌المللی نداریم

 سرپرست سابق مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اجازه ندادیم یک نفر خارج از رویه به مدارس خارج از کشور اعزام شود گفت: سعی کردیم در توسعه و تقویت دیپلماسی آموزشی بکوشیم و توانستیم به سطح قابل توجهی برسیم و به ویژه در جذب منابع مالی توفیق چشمگیری داشتیم. 

به گزارش ایسنا، میترا تیموری در آیین تکریم و معارفه چند مدیر ارشد وزارت آموزش و پرورش که در ساختمان مرکزی این وزارتخانه برگزار شد ضمن تبریک انتصاب مهدی فیاضی به سمت ریاست مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور و قدردانی از تلاش های صادقانه همکارانش در این مرکز گفت: سرپرستی در دوران گذار و تغییر و تحولات اساسی در کشور با زمانی که ثبات مدیریتی برقرار است قابل قیاس نیست، برای همه مدیران نظام آرزوی توفیق داریم.

وی افزود: من فکر می‌کردم حداکثر سه ماه در مرکز بمانم اما در مدت ۱۰ ماه حضورم تلاش کردم انضباطی را حاکم و برخی قوانین و مقررات را بازبینی کنیم. نگاهمان راهبردی بود و سعی کردیم در حوزه تامین منابع انسانی نهایت دقت را داشته و عدالت را سرلوحه قرار دهیم. 

سرپرست سابق مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اجازه ندادیم یک نفر خارج از رویه به مدارس خارج از کشور اعزام شود گفت: سعی کردیم در توسعه و تقویت دیپلماسی آموزشی بکوشیم و توانستیم به سطح قابل توجهی برسیم و به ویژه در جذب منابع مالی توفیق چشمگیری داشتیم. 

وی افزود: رصد تحولات آموزشی دنیا از جمله اقدامات ما بود و تلاش می‌کردیم خبرهای تحلیلی را به موقع آماده و در اختیار معاونت ها قرار دهیم تا بتوانند به نحو شایسته از تجارب جهانی بهره مند شوند.


تیموری با اشاره به اینکه در حوزه اتباع خارجی در کشور همسایه تحولاتی رخ داد و عزیزانی از آنجا به ایران آمدند اما توانستیم به فرمان رهبری پایبند بمانیم و آموزش را برای آنها برقرار کنیم گفت: یونسکو از ما خواسته تجربه ایران را الگوسازی کرده و به کشورهای دیگر صادر کنیم.

وی ادامه داد: نگاه سیاسی، جناحی و باندی نداشتم و تا این لحظه خدمتم فقط به حیطه تخصصی و کاری‌ام فکر کرده ام و همه می‌دانند فقط به حرفه و تخصصم پرداختم. هرچند که متاسفانه می دانیم شایعات زیاد است ولی شاکریم که همکاران همه ما را می‌شناسند و سعی نکردیم تخلفی مرتکب شویم و بی‌قانونی رخ دهد.

تیموری افزود: مشکلاتی دامنگیر این مرکز بوده که امید است با کمک رئیس جدید مرکز حل شود. مرکز از عدم استقلال مالی رنج می‌برد و باعث شده نتواند آنطور که شایسته است به وظایفش عمل کند.

به گزارش ایسنا، مهدی فیاضی، رئیس جدید مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور نیز با بیان اینکه به بنده پیشنهاد شده که سه سال در خارج از کشور، رایزن فرهنگی شوم، اما معلمی و خدمت در نظام تعلیم و تربیت را ترجیح دادم، گفت: هشت میلیون ایرانی خارج از کشور داریم. یکی از مشکلات ما این است که برند ما در خارج مخدوش است. ایران دوستان بسیاری داریم که مایل اند فرزندانشان به مدارس مختلط نروند.

وی با بیان اینکه غیر از دو کشور، هیچ کشوری مانع ایجاد مدارس اسلامی نیست گفت: ما کوتاهی می‌کنیم و محتوای درسی بین المللی نداریم. ما نتوانستیم بچه‌های خارج از کشور را جذب کنیم. بسیاری از ایران، دوستان غیرایرانی حاضرند فرزندشان را به این مدارس بفرستند. در خارج از کشور مدرسه ای دیدم که حاضر اند ترمی ۱۰ هزار دلار شهریه بدهند تا فرزندشان درمحیط سالم آن مدرسه درس بخواند. 

وی تاکید کرد که اگر برنامه درسی مدارس خارج از کشور، بین المللی شود و این حوزه را رسالتی ببینیم و نه غنیمتی، با توجه به بیش ۱۰۰ میلیون جامعه هدفی که داریم می‌توانیم دانش آموزان بیشتری جذب کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1400101309536
  • خبرنگار : 71424