داود قاسمزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت آلودگی هوای تبریز اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته میانگین شاخص کیفی هوای تبریز برابر با ۱۲۵ بود که برای نهمین روز متوالی برای گروههای حساس ناسالم است.
وی ادامه داد: براساس پیشبینیهای اداره کل هواشناسی استان انتظار داریم طی بارشهایی که از امرور آغاز خواهد شد، آلودگی هوای تبریز کاهش یابد.
قاسمزاده افزود: در وضعیتی که هوا برای گروههای حساس ناسالم است، توصیه میشود افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، زنان باردار و شیرده، سالمندان و کودکان از فعالیت طولانی و سنگین در خارج از منزل خودداری کنند.
مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجانشرقی، صرفهجویی در مصرف انرژی، پرهیز از ترددهای غیر ضروری درون شهری، مدیریت زمانی و مکانی سفرهای درون شهری، استفاده از حملونقل عمومی و عمل به توصیههای زیست محیطی را از راههای موثر در کاهش آلودگی هوا عنوان کرد.
گفتنی است؛ شاخص آلودگی از ۰ تا ۵۰ هوای پاک، از ۵۰ تا ۱۰۰ هوای سالم، از ۱۰۰ الی ۱۵۰ هوای ناسالم برای گروههای حساس بوده و همچنین از ۱۵۰ الی ۲۰۰ نیز بیانگر ناسالم بودن هوا برای تمامی گروهها و شاخص آلودگی بیش از ۲۰۰ نیز وضعیت بحرانی آلودگی هوا را نشان میدهد.
انتهای پیام