به گزارش ایسنا، افزایش بهرهوری تعمیر و نگهداری هواپیما به وسیله هوشمندسازی یکی از برنامههای ملی است که با استفاده از ظرفیتهای تخصصی و دانشی موجود در زیستبوم فناوری و نوآوری مدنظر است؛ اما کمبود شرکتهای دانشبنیان در این حوزه چالشی است که اجرای آن را با اما و اگرهایی مواجه کرده بود.
این چالشها به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال بررسی و رفع است و قرار است با تدوین برنامه هوشمندسازی تعمیرات و نگهداری قرار است به شکلی گسترده در کشور اجرایی شود. با توجه به اینکه صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما یکی از حوزههای کاربردی و استراتژیک در حوزه هوایی محسوب می شود؛ نیاز است که این کار با اتکا به توان داخلی و با کمک شرکتهای دانشبنیان و خلاق انجام شود.
بر همین اساس ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی دارد با شناسایی ظرفیتهای تخصصی موجود در کشور و با بهکارگیری دانش بومی، حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما را در کشور توسعه دهد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هوشمندسازی در همه حوزهها به ارتقای بهرهگیری از ابزارها و تکنیکهای فنی و اطلاعاتی برای مدیریت صحیح امور، تسهیل فعالیتها، ارتقا و اصلاح سبک زندگی، شتاب بخشیدن به اجرای دقیق و حرفهایتر امور، کاهش مصرف انرژی و غیره میانجامد.
انتهای پیام