صیداحمد مرادی، اظهار کرد: در ۱۱ شهرستان در زمینه فرآوری و بستهبندی انواع محصولات کشاورزی شامل حبوبات، شوریجات، ترشیجات، سبزیجات و فرآوردههای لبنی، پخت نان، عسل، مرباجات، جوانه گندم و سایر صنایع جانبی با هدف کاهش ضایعات کشاورزی و با هدف رونق اقتصادی فضای کسبوکار، بازار رسانی و کسب درآمد و تأمین امنیت غذایی کارگاههای صنایع تبدیلی وغذایی ایجاد شده است.
وی افزود: راهاندازی صنایع مزبور اغلب از سرمایه مالی بخش خصوصی و توسط کارآفرینان هزینه شده، در این راستا سازمان جهاد کشاورزی در زمینه اولویتبندی، ارائه مشاوره فنی، استانداردسازی، پروندهسازی و اعطای شناسه ملی در امر تولید نقش داشته است.
انتهای پیام