محمود قربانزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص فرایند بازرسی از مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی استان اظهار کرد: طی هشت ماه ابتدایی سال جاری ۱۰۸ هزار و ۵۹۷ بازدید از مراکز مذکور در استان صورت گرفته که از این تعداد در ۱۰ هزار و ۵۴۷ واحد صنفی تخلفات بهداشتی مشاهده شد.
وی افزود: براساس این بازدیدها ۲۴۶۵ فرم تخلف به مراجع قضایی ارجاع و تعداد ۲۷ واحد از مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به نحوه برخورد با متخلفان عنوان کرد: فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شده و اگر تعداد تخلفهای صورت گرفته توسط واحد وی بیش از حد معمول باشد، آن واحد پلمپ خواهد شد. همچنین در این بررسیها فرآوردههای تولیدی نیز مورد آزمایش و نمونهبرداری قرار گرفته و بنا بر نتیجه آزمایش، اجازه مصرف مشروط آن اخذ میشود؛ در غیر این صورت فرآوردههای مزبور معدوم خواهد شد.
قربانزاده درباره اقدامات صورت گرفته به منظور کاهش تخلفات در این بخش تصریح کرد: برای کاهش میزان تخلفات در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی اقداماتی نظیر هماهنگی و برگزاری جلسات متعدد با اتحادیه فروشندگان گوشت دامی مشهد، افزایش ۵۰ درصدی نظارتها، وضع مقررات سختگیرانه در صورت مشاهده فرآوردههای خام دامی از تولید تا معدوم سازی، تفکیک لاشههای نر و ماده و... صورت گرفته است.
انتهای پیام