فاطمه غضنفریون در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای جوانان، اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی یکی از معضلاتی است که همواره در طول تاریخ برای جوانان وجود داشته که پیشگیری از این آسیبها برای جوانان بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه خانواده نیز بخشی از جامعه است، افزود: خانوادهها میتوانند با توجه و برنامهریزی برای جوانان، استفاده از مشاوران تخصصی و مهارتهای تربیتی در راستای استفاده درست از مهارتها و استعدادهای جوانان، سوق دادن به سمت مشارکتهای اجتماعی، ایجاد اعتماد و اطمینان به جوانان، در راستای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی موثر باشند.
این مسئول تصریح کرد: خانوادهها در داخل خانه باید یک فضای تصمیمسازی و تصمیمگیری برای جوانان ایجاد کنند تا یک جوان احساس هویت کند، زیرا وقتی یک جوان بداند که در خانواده هویت دارد، آن را به جامعه نیز منتقل و در جامعه نیز نقش خود را به خوبی ایفا خواهد کرد.
غضنفریون با اشاره به نقش دولتمردان و سیاستمردان در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی جوانان، ادامه داد: دولتمردان و سیاستمردان نیز در رابطه با پیشگیری از آسیبهای اجتماعی میتوانند با ایجاد نشاط اجتماعی، تامین رفاه اجتماعی، عدالت اجتماعی، ایجاد اوقات فراغت مناسب و ایجاد زمینه اشتغال و ازدواج برای جوانان موثر باشند.
رئیس گروه ساماندهی امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به برگزاری جلسات ساماندهی جوانان، عنوان کرد: جلسات ساماندهی جوانان با حضور ۲۴ ارگان عضو در استان برگزار میشود که مسئولان در این جلسات میتوانند طرحها و برنامههای خود در رابطه با موضوعات مرتبط با جوانان را ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: در ارائه طرح و ایده برای جوانان باید پتانسیل و ظرفیتهای استان نیز در نظر گرفته شود و به عنوان مثال ممکن است در یک شهرستان جوانان در حوزه اشتغال مشکلی نداشته باشند ولی در حوزه آسیبهای اجتماعی یا ازدواج مشکل داشته باشند، به همین دلیل مسئولان در شهرستانها اول باید آسیبشناسی انجام دهند و بعد متناسب با آن برنامهریزی کنند.
انتهای پیام