به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این گروه محقق به نام "کارگروه عدالت انتقالی" مستقر در سئول همچنین تصاویر ماهوارهای و شواهد ۲۳ مورد اعدام در ملاءعام را در دوران کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی مورد ارزیابی و تحلیل قرار داده است.
این گروه محقق در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شد، گفت: فراریان کره شمالی گفتند که اعدامها در مکانهای تحت نظارت دقیق انجام شده و مقامهای این کشور به شدت مراقبند که هیچ اطلاعاتی به خارج درز نکند.
این گروه غیردولتی که به مستندسازی نقضهای حقوق بشری میپردازد و به دنبال برقراری عدالت برای قربانیان است، همچنین اعلام کرد: در سالهای اخیر، به نظر میرسد که کره شمالی به صورت استراتژیکی مکانهایی را به دور از مرز برای انجام اعدامها در نظر گرفته و انتخاب کرده است. نظارت و کنترل بر حاضران در مراسم اعدام تشدید میشود تا از انتشار اطلاعات اعدامهای عمومی در خارج از کشور جلوگیری به عمل آید.
این گروه همچنین در گزارش خود آورده است: یافتههای ما نشان میدهد که دولت کیم جونگ اون این اقدام را به عنوان پاسخی به افزایش نظارت بینالمللی به مسائل حقوق بشریاش انجام میدهد.
اسناد و مدارک فراریهای کره شمالی را به احتمال زیاد نمیشود به صورت مستقل تایید کرد چون کره شمالی دسترسی به مدارک و افراد را به شدت تحت کنترل دارد.
کره شمالی مدتهاست که به استفاده از کشتار اعضای کابینه و دولت برای حفظ ترس و وحشت در میان مردمش متهم است و در گذشته نیز کیم جونگ اون به ارتکاب چنین قتلهایی دست زده که کشتن و سر به نیست کردن شوهر عمهاش در سال ۲۰۱۳ یکی از این موارد محسوب میشود.
کره شمالی میگوید که به حقوق بشر احترام میگذارد و اتهامات وارده را درباره نقض این روند رد میکند و آن را دروغهایی از سوی فراریها میداند.
دیدهبان حقوق بشر روز پنجشنبه نیز این نگرانی را بازگو و کیم را به انزوای بیشتر از هر زمان دیگر کشورش از طریق انجام اقدامات غیر ضروری و شدید متهم کرد.
انتهای پیام