دکتر سید جواد حسینی در مراسم افتتاح خوابگاه دخترانه دانش آموزی استثنایی حضرت زینب در بجنورد، گفت: ۳۵ هزار خیر مدرسه ساز در کشور وجود دارد که ۳۰ درصد از مدارس کشور و ۷۰ درصد از مدارس استثنایی با کمک این افراد ساخته شده است.
وی افزود: در سال گذشته خیران مدرسه ساز برای تجهیز مدارس استثنایی ۱۴۵ میلیارد تومان کمک کردند که از این مقدار کمک یک میلیارد تومان در خراسان شمالی صورت گرفته است.
به گفته وی طی سال گذشته ۳۶۱ هزار تبلت به دانش آموزان استثنایی کمک شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه در کشور به ۲۱۰ مدرسه استثنایی نیاز داشتیم، ادامه داد: چندی پیش در شهر تبریز دویست اُمین مدرسه احداث شد.
وی با بیان اینکه از هفت میلیارد جمعیت دنیا یک میلیارد نفر یکی از معلولیت ها را دارد، گفت: ۱۰۰ میلیون کودک در دنیا معلولیت دارند که نیازمند آموزش استثنایی هستند و هشت میلیون نفر در جمعیت کشور ما معلولیت دارند.
وی تاکیدکرد: دسترسی سازی مهمترین امری است که باید مورد توجه همگان برای افراد دارای معلولیت قرار گیرد و باید همیشه این موضوع باید همیشه به جامعه گوش زد شود.
حسینی خاطرنشان کرد: باید به جامعه گوش زد شود که جامعه عادلانه جامعه در دسترس، عاری از خطر و جامعه ای فراگیر است.
وی تعداد مدارس استثنایی در کشور را ۱۷۰۰ باب اعلام کرد و افزود: در این مدارس ۱۵۰ هزار دانش آموز تحصیل می کنند.
وی در ادامه به افت تحصیلی دانش آموزان مدارس استثنایی نیز اشاره و تصریح کرد: دو عامل در ترک تحصیلی این دانش آموزان بسیار موثر است که یکی خوابگاه دانش آموزی و دیگری سرویس ایاب و ذهاب است.
به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش خوابگاه پیش زمینه رفتن دانش آموزان استثنایی به مدارس است و از سوی دیگر اعتبار سرویس ایاب و ذهاب نیز ۴۲ برابر افزایش یافته است.
انتهای پیام