یعقوب شیویاری در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مسئله پژوهش باید در همه ابعاد زندگی نهادینه شود، زیرا اگر غیر از این باشد نمیتوانیم به سرمنزل مقصود برسیم، اظهار کرد: در غرفه سلامت آشنایی با اولویتهای سازمان بیمه سلامت به خصوص بحث نسخه الکترونیک که برای تحقق آن به ویژه در حوزه سلامت بود که استان زنجان پیشرو در سطح کشور است.
وی با اشاره به همکاری خوب ادارهکل بیمه سلامت استان زنجان با دانشگاه علومپزشکی زنجان در بخش بیماران سرپایی، افزود: اکثر بیمارستانها در درمانگاهها افراد به صورت سرپایی مراجعه میکنند، بیش از ۸۵ درصد نسخهنویسی الکترونیکی انجام شده و در بخش خصوصی از میانگین کشوری بالاتر هستیم ولی در مقایسه با برخی از استانها درصد رشد پایینتر بوده که بر اساس الزام قانونی به سمت صد درصد شدن میرویم.
این مسئول با بیان اینکه منافع و مزایای نسخهنویسی الکترونیک برای بیمه سلامت خوب است و نفع آن به مردم خواهد رسید، تصریح کرد: مرکز ملی تحقیقات سلامت زیرمجموعه سازمان بیمه سلامت بوده و کارهای پژوهشی زیادی از جمله تغییر سبک زندگی مردم به سمت سالم بودن انجام داده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه پژوهش تاثیر ورزش بر کاهش استفاده از انسولین قلمی با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علومپزشکی استان زنجان آغاز شده است، گفت: زوجهای نابارور تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، زیرا یکی از مقولههای مورد نیاز جامعه است.
شیویاری با بیان اینکه افرادی که تحت پوشش بیمه سلامت نیستند، این امکان در غرفه بیمه سلامت نمایشگاه پژوهش، فناوری و فنبازار فراهم شده و تعدادی از افراد تحت پوشش بیمه قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: ۵۲ درصد جمعیت استان زنجان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۳۵۵ هزار نفر نیز روستاییان هستند.
انتهای پیام