به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی در گردهمایی هیئتهای دانشجویی سراسر کشور خطاب به شرکت کنندگان گفت: شما دوستان گرانقدر که خادمان هیئتهای مذهبی و دانشجویی هستید باید بدانید که آنچه که در مسیر حرکت انسان به سمت خدا ارزشمند است میزان معرفت اوست و صحبت من هم با شما صحبت از عقل و معرفت است، البته قید معرفت مراتب متفاوتی دارد که هر کسی در این مسیر رتبه و جایگاه مختلفی را به همراه دارد اما ملاک عمل معرفت است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: شما در این مسیری که قرار دارید باید از اهل بیت (علیهم السلام) درخواست ویژه و بزرگی داشته باشید چون که کار بزرگی بر دوش دارید و اگر در این کار بهره معرفتی و معنوی نداشته باشید لزوماً اثر مطلوبی را بههمراه نخواهید داشت و این را بدانید که اگر صفای دل و نورانیت و معرفت وجود نداشته باشد خود فرد نمیتواند حرکت کند و در مرحله بعدی نمیتواند جمعی را به حرکت درآورد و راهبری نماید.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها عنوان کرد: باید بدانید که کارهای بزرگ همتهای عالی میطلبد و باید این را از امام رئوف بخواهید تا بتوانید در هیئات دانشجویی اثرگذاری بالایی داشته باشید و افراد بیشتری را به ائمه و اهلبیت (علیهم السلام) متصل کنید و این اتفاق و رفاقت با ائمه و امام قطعاً در محیط هیئت صورت پذیر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه تاکید کرد: رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی اربعین امسال مطالبه ویژه ای به صورت خاص از هیئات و به صورت عام از جریان انقلابی داشتند که همان جهاد تبیین بود.
وی در ادامه افزود: امام و شهدا و رهبری تراز هیئت را متفاوت بیان میکنند، امام خمینی (قدس سره) هیئت را به محلی برای تربیت انسان نمونه مؤمن و انقلابی تراز تغییر دادند و همانطور که میدانید هیئتها در زمان انقلاب کانون تظاهرات بر علیه رژیم پهلوی بود و بعد از انقلاب از دل همین هیئتها رزمندگان برای حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل آماده شدند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: در جریان فتنه ۸۸ مشاهده کردید که دشمن با تمام توان به میدان آمده بود تا آسیبهایی اساسی را به پیکره نظام و انقلاب اسلامی وارد کند و در روز عاشورا دیدیم که چه هتک حرمتهایی به ساحت سیدالشهدا (علیه السلام) صورت گرفت اما اولین حرکت بصیرتی بزرگ که در مقابله با این جریان اتفاق افتاد همان حرکت هیئت دانشجویی دانشگاه تهران در روز عاشورا بود که از آنجا آغاز شد و تا ۹ دی ادامه داشت و تمام این آلودگیها و پلیدیها را از بین برد.
وی در ادامه گفت: شما در هیئات باید جریان تربیت تشکیلاتی داشته باشید و در مرحله اول عضوگیری مناسب انجام دهید و افراد بیشتری را به هیئت بیاورید و نکته دوم این است که باید محیط و فضای مناسب و در شأن هیئت امام حسین (علیه السلام) انتخاب کنید که افراد بتوانند با آن ارتباط بهتری برقرار کنند.
وی در ادامه افزود: مؤثرترین و بانفوذترین فرد در هیئت باید متواضعترین فرد باشد و لازم است که به تمام اعضای هیئت در تمام عرصهها میدان داده شود و ارتباط بین اعضا همراه با محبت و صمیمیت و اخلاص باشد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پایان خاطرنشان کرد: موضوع مهم آخر این است که در اشعار و سبکها باید توجه بیشتری داشته باشید و موضوع کرامت و عظمت مصیبت در اشعار و مضامین باید حفظ شود و این حساسیت بر حفظ میراث و سنتها باید در هیئات صورت بگیرد.
انتهای پیام