به گزارش ایسنا- رخشانی در مانور محوری زلزله که در مدرسه صادقیه زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: ایران از جمله کشورهای زلزله خیز جهان است به همین دلیل آمادگی مواجه با این بلای طبیعی از ضروریات جامعه است.
وی با بیان اینکه وقوع زلزله تبعات اجتماعی، اقتصادی و انسانی فراوانی برای جامعه در پی دارد، گفت: برای افزایش ایمنی در این زمینه، از سال ۱۳۸۱ تاکنون مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس سراسر کشور برگزار می شود.
رخشانی با بیان اینکه سال گذشته این مانور به دلیل شرایط قرمز کرونایی به صورت مجازی برگزار شد، گفت: خوشبختانه امسال با بازگشایی حضوری مدارس بیست و سومین دوره این مانور با مشارکت دستگاههای همسو در تمامی شهرستانها و مناطق استان در یک مدرسه محوری برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه ایمنی از مهمترین موضوعات زندگی بشر است، گفت: ترویج فرهنگ ایمنی در سطح مدارس، ارتقای توانمندی دانش آموزان در مواجهه با بلایای طبیعی، واکنش به موقع و سریع در مقابل آن، تمرین همکاری و تعاون و شناخت اهمیت وضعیت بحران ها از مهمترین اهداف برگزاری مانور زلزله در مدارس است.
وی مخاطبین این مانور را همه دانش آموزان دوره های تحصیلی عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۴۳ هزار دانش آموز در ۳ هزار مدرسه با همراهی ۴۵۰۰ مربی در سیستان و بلوچستان در برگزاری مانور زلزله مشارکت جدی و همه جانبه دارند و آموزشهای عملی لازم برای رویارویی با بلایای طبیعی را میآموزند.
رخشانی خاطر نشان کرد: اتحادیه انجمن های اسلامی، بسیج دانش آموزی در قالب گروههای پوینده و پیشگام، جمعیت هلال احمر، سازمان آتش نشانی و مدیریت بحران استانداری و شهرستانی نیز به عنوان مجموعه های همراه و همسو در این موضوع نقش آفرینی میکنند.
وی خاطر نشان کرد: با تلاش و کوشش وزارت آموزش و پرورش و همراهی ستاد مدیریت کرونای کشور و استان، شرایط آموزش حضوری در مدارس فراهم شد و هم اکنون ۸۷۰ هزار دانش آموز در استان در ۸۳۰۰ مدرسه و ۳۷ هزار کلاس درس مشغول تحصیل هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: یقینا آموزش حضوری بهترین نوع آموزش است و باید همه کمک کنیم تا این روند استمرار یابد تا کیفیت آموزشی ارتقا پیدا کند.
انتهای پیام