به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفیگل با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان کشور به ویژه دانشجویان بسیجی، گفت: هر فردی که برای پیشرفت ایران اسلامی تلاش کند و از شنیدن اخبار پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در زمینههای مختلف خوشحال شود، بسیجی است.
وی با اشاره به اهتمام جدی وزارت علوم به انجام پژوهشهای کاربردی برای رفع نیازهای جامعه، گفت: وزارت علوم در همین راستا، معاونت فناوری و نوآوری را احیا کرد و سامانه "نام" هم برای دریافت نیازهای کشور و ارائه راهکارهای علمی تا پایان سال نهایی میشود.
دکتر زلفیگل تاکید کرد: نباید توجه به پژوهشهای کاربردی ما را از پژوهشهای علوم انسانی و علوم پایه غافل کند، زیرا تولید علم و انتشار مقالات علمی بیشتر در پژوهشهای بنیادی است و این اقدام است که ایران را از نظر تولید علم در منطقه به جایگاه نخست میرساند و در سطح جهان هم در بسیاری از رشتهها مانند نانو فناوری، بایو فناوری و علوم هستهای جایگاه ممتاز داریم.
وی اظهار کرد: ممکن است دغدغههای علمی دانشمندان و پژوهشهای آنان در کوتاه مدت به فناوری و اختراع و یا راهکار حل مشکلات منتهی نشود، ولی در چند سال آتی مشکل مهمی را حل کند یا به یک محصول دانشبنیان تبدیل شود.
وزیر علوم با قدردانی از مسئولان سازمان بسیج دانشجویی برای تدوین طرح "مسیر راه مهندسی" برای آشنایی دانشجویان رشتههای مهندسی با حوزه کاری مرتبط و نیازهای کشور در این رشتهها، گفت: وزارت علوم تا پایان سال سامانه" نان" را در کشور راه اندازی می کند تا تمام نیازهای کشور در این سامانه بارگذاری شده، به مسئله پژوهشی و علمی تبدیل شود و در اختیار متخصصان برای ارائه راهکار قرار گیرد.
دکتر زلفی گل با اشاره به اینکه در برنامه تقدیمی خود به مجلس شورای اسلامی در هنگام کسب رای اعتماد به توجه به حوزه فناوری اشاره کرده است، گفت: از دانشجویان بسیجی می خواهم این برنامه را مطالعه کنند و در آینده، تحقق آن را از من و مسئولان وزارت علوم مطالبه کنند.
وزیر علوم در پایان از تلاش های بسیج دانشجویی برای رشد علمی کشور که در قالب جهاد علمی صورت می گیرد؛ قدردانی کرد و بر همکاری وزارت علوم و دانشگاهها با این نهاد انقلابی تاکید کرد.
به نقل از وزارت علوم، "طرح جامع راه مهندسی" توسط سازمان بسیج دانشجویی و در راستای آشنایی دانشجویان نوورود رشتههای مهندسی با بازار کار و نیازهای کشور در زمینه مهندسی برگزار می شود و در اولین دوره آن که سال گذشته برگزار شد، 10 هزار دانشجو از ۶۰۰ دانشگاه در دورههای مجازی این طرح شرکت کردند.
انتهای پیام