سرپرست جدید دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد

شیوه آموزش باید از حالت غیرکاربردی و انتزاعی خارج شود

سرپرست جدید دانشگاه علم و صنعت گفت: اگر میخواهیم در عرصه توسعه فناوری ورود کنیم، شیوه آموزشی که در حال حاضر در دانشگاه‌های کشور وجود دارد، جهش لازم را ایجاد نمی‌کند، لذا معتقدم شیوه آموزش در دانشگاه‌ها باید تغییر پیدا کند.

دکتر منصور انبیاء در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بنا بر آگاهی‌هایی که از نیازهای کشور  و همچنین توانمندی‌های دانشگاه دارم،‌ به نظر می‌رسد که ما باید در عرصه فناوری، فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم و این میزان فعالیت‌هایی که در عرصه فناوری داریم، نیازهای جامعه را تامین نمی‌کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما باید جامعه محور باشند، ادامه داد: این بدان معناست که اگر چالشی در جامعه وجود دارد، روسا و اساتید دانشگاه‌ها باید بتوانند برای مشکل جامعه نسخه بنویسند. این مورد که در حال حاضر در دانشگاه‌های توسعه یافته در حال انجام است و کمبود آن در دانشگاه‌های کشور بدین معنا نیست که اساتید کشور، علم لازم در این زمینه را ندارند. بلکه با سند و مدرک می‌گویم بعضا، اساتید کشور ما عالم‌تر از برخی اساتید دانشگاه‌های بنام کشورهای دیگر هستند.

دکتر انبیاء خاطرنشان کرد: ما باید رویکردمان را جامعه محور کنیم و کشور بتواند از همه دانشی که در فکر و ذهن اساتید و دانش‌آموختگان است، بهره ببرد.

سرپرست جدید دانشگاه علم و صنعت در ادامه تصریح کرد: اگر میخواهیم در عرصه توسعه فناوری ورود کنیم، شیوه آموزشی که در حال حاضر در دانشگاه‌های کشور وجود دارد، جهش لازم را ایجاد نمی‌کند بنابراین لازم است که شیوه آموزش در دانشگاه‌ها تغییر پیدا کند؛ چراکه شیوه آموزش فعلی نمی‌تواند میان بخش آموزش و بخش تحقیقات کاربردی یک پل ایجاد کند.

وی با بیان اینکه آموزش در دانشگاه‌های ما کمی غیرکاربردی و انتزاعی است،‌ گفت: شیوه آموزش باید از حالت غیرکاربردی و انتزاعی خارج شود و به حالت عملی و کاربردی تغییر پیدا کند.

دکتر انبیاء با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: امیدواریم از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها به صورت تدریجی انجام شود و ما در دانشگاه علم و صنعت آماده می‌شویم که کلاس‌ها را به صورت پایلوت و محدود برای آموزش حضوری در ترم آتی آماده کنیم. البته در صورت بازگشت به آموزش حضوری نیز پروتکل‌های بهداشتی به صورت دقیق رعایت خواهند شد.

سرپرست جدید دانشگاه علم و صنعت با اشاره به برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه گفت: ذائقه انسان‌ها، به ویژه جامعه دانشگاهی مدام در حال تغییر است.بنابراین نمی‌توان برنامه‌های فرهنگی که چند سال قبل برای جامعه دانشگاهی برگزار می‌شد را امروز نیز برگزار کرد. بلکه باید برنامه‌های فرهنگی را به گونه‌ای اصلاح کرد که با ذائقه امروز دانشجویان و اساتید سازگاری داشته باشد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ / ۰۳:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1400082721596
  • خبرنگار : 71603