اسماعیل کفاشی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این برنامه به صورت سالانه در خراسان شمالی برگزار میشود که محوریت آن، آموزش تخصصی رسانه و فضای مجازی، تولید محتوا و ایدههای نو است.
وی ادامه داد: این جشنواره در چهار محور آموزش تخصصی به صورت وبیناری در حوزه سواد رسانه و فضای مجازی، آموزش تخصصی فضای مجازی به صورت کارگاهی و ورکشاپ، همایشهای تخصصی فضای مجازی خانواده و رسانه با حضور اساتید برتر کشوری و همچنین رویدادهای تخصصی تولید محتوا برگزار میشود.
وی افزود: این جشنواره شامل سه رویداد است که نخستین آنها ویژه فرهنگیان و معلمان، دومین رویداد ویژه دانشآموزان و سومین نیز مربوط به دانشجویان است که هر کدام در سه روز برگزار میشود.
رئیس جشنواره تولید محتوای فضای مجازی امید در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره و رویدادهای آن گفت: هنگام برگزاری هر کدام از این رویدادها، ایدههای شرکتکنندگان توسط تیمهای حاضر ارائه میشود و پس از بررسی و پخته شدن آنها، آموزشهای لازم برای تولید ارائه میشود؛ سپس محصولات مورد نظر توسط شرکت کنندگان تولید میشود که به برترین آنها جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
کفاشی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در کنار اداره کل آموزش و پرورش، پارک علم و فناوری، دانشگاه علمی کاربردی، امور مالیاتی و تعدادی دستگاه و مجموعه دیگر نیز در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند.
انتهای پیام