کامران کلانی امروز (چهارشنبه- ۲۶ آبان) در همایش اختتامیه هفته جهانی کار با رویکرد تحولات دیجیتال و دوران پسا کرونا، با اشاره به اینکه حضور در میان کارآفرینان اصفهان و کشور برایم روز خوبی را رقم زده است، اظهار کرد: دولت قوی و مقتدر دولتی است که فرش قرمز را مقابل کارآفرینان، صنعتگران و بخش خصوصی پهن می کند.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینان مولد ثروت کشور هستند، گفت: شما کارآفرینان عناصر خلاق و شجاع برای تغییر در کشور هستید.
وی ابراز امیدواری کرد که نواندیشی و افکار نو در حوزه اقتصادی جای کهنه پرستی را بگیرد.
به گزارش ایسنا، رئیس کانون کار آفرینان استان اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه اگرچه هفته کارآفرینی به پایان رسید، اما فعالیت کارآفرینان آغاز شده است، اظهار کرد: به طور قطع کارآفرینان دنیا را به محل مناسب و بهتری برای زندگی تبدیل کردهاند.
مهدی شیخ سجادیه با تاکید بر اینکه اهداف کانون کارآفرینان بر اساس ترویج فرهنگ کارآفرینی تعریف شده است، گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی به خصوص در مدارس، موجب پیشرفت کشور در عرصه کارآفرینی می شود.
رئیس کمیسیون تجاریسازی سازمان کارآفرینان ایران نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه هنر یک کارآفرین تبدیل تهدیدها به فرصت هاست، گفت: باید توجه داشت که کرونا علاوه بر تغییر در سبک زندگی افراد، موجب چالش های بسیاری در کسب و کارهای مختلف شده است.
احسان قاسمی تاکید کرد: با وجود تهدیدات کرونا، این بیماری فرصتهای خوبی در عرصه دیجیتال فراهم کرده است و کارآفرینان ناچار به حضور در عرصه دیجیتال شدند.
وی با بیان اینکه کارآفرینان برای بقا خود ناچار به سازگاری با محیط و تغییر شرایط هستند، تاکید کرد: کارآفرین نیاز به سرمایه زیاد ندارد، بلکه با نوآوری و خودباوری میتواند در این عرصه موفق شود.
به اعتقاد رئیس کمیسیون تجاریسازی سازمان کارآفرینان ایران، برای توسعه کارآفرینی قوانین تنها باید تسهیل شود و قوانین سختگیرانه و مانع را باید حذف کرد.
عضو هیئت مدیره کانون کارآفرینی اصفهان نیز در این همایش با تاکید بر اینکه میان دو واژه کارآفرینی و کارفرما تفاوت عمیق و عمده ای وجود دارد، توضیح داد: یک فرد میتواند کارفرمای تعداد زیادی افراد باشد، اما کارآفرین نباشد، در حالیکه کارآفرین نگاهی نو و نوآورانه دارد.
به گفته ماکان آریا پارسا، کارآفرینی موتور محرک اقتصاد دنیاست و اگر در کشور چاه های نفت بسته شود و کارآفرینی گسترش یابد، اقتصاد ایران دچار مشکل نخواهد شد.
همچنین عضو هیئت علمی کمیته کسب و کار مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این همایش، گفت: در دوران کاری خود هرگز معنی شکست را نفهمیدم، اما متوجه معنای تجربه شدم و نباید لفظ شکست را برای یک کارآفرین به کار برد.
به گفته بهروز فروتن، کارآفرینی به معنای تبدیل اندیشه به عمل است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما در کشور کمبود آب نداریم بلکه با کمبود مدیریت در حوزه آب مواجه هستیم، گفت: کشاورزی هویت ملی ایران است و هر استان با تکنولوژی جدید می تواند غذای جمعیت ۱۰۰ میلیونی کشور را تامین کند و در این راستا باید منابع انسانی و کارآفرینان تقویت شوند.
انتهای پیام