علی صیدمحمدی به مناسبت هفته مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی در مدارس(22 تا 28 آبان) در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر لزوم بالا بردن آگاهی دانشآموزان در خصوص اعتیاد و دیگر آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: آشنایی بیشتر با مخاطرات آسیبهای اجتماعی و به طور خاص موادمخدر در جهت بالا بردن مصونیت دانشآموزان در برابر آسیب های اجتماعی ضرورت دارد.
صیدمحمدی بر لزوم آموزش مهارت "نه گفتن" به کودکان و نوجوانان جهت بالا بردن میزان مصونیت آنها در مواجهه با گروه همسالان تاکید کرد و گفت: برای پیشگیری از اعتیاد باید مهارت "نه گفتن" را به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: باید طوری کار کنیم که نوجوانان و جوانان توانایی"نه گفتن" به پیشنهادات غیر معقول دوستان را داشته باشند و برای تحقق این امر به برگزاری کلاسهای مهارت زندگی و آموزش از طریق معلمان در مدارس نیاز داریم.
وی با تاکید بر اینکه هزینه پیشگیری از ابتلا به اعتیاد خیلی کمتر از هزینههای درمان آن است، گفت: آموزش و پرورش می کوشد در کنار تعلیم و تربیت دانشآموزان، آنان را در برابر اعتیاد و دیگر آسیب های اجتماعی توانمند کند.
وی استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش به ویژه معلمان و ارتباط آنها با اولیای دانش آموزان را در جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر امری مهم عنوان کرد و افزود: باید روش های مبارزه با مواد مخدر به والدین دانشآموزان هم آموزش داده شود.
وی اشاره ای هم به موقعیت جغرافیایی خاص کشور و قرار گرفتن در مسیر ترانزیت مواد مخدر داشت و تصریح کرد: این شرایط اهمیت بالا بردن آگاهی افراد در خصوص آسیبهای اجتماعی و به ویژه مواد مخدر را از سنین نوجوانی و جوانی بیشتر کرده است.
صیدمحمدی ادامه داد: با توجه به تغییر شکل مدام مواد مخدر و درآمدن به اشکال قرص، شربت، آدامس و... باید آگاهی دانش آموزان را در مورد اعتیاد و راه های پیشگیری از آن بالا ببریم.
برپایی نمایشگاههای مجازی دانشآموزی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در مدارس، راه اندازی پویش مجازی "خودم را دوست دارم" با شعار "نه به اعتیاد"، اجرای برنامه های آموزشی ترویجی در بستر فضای مجازی و... از جمله برنامه های هفته مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی در مدارس استان کرمانشاه است که صیدمحمدی از آنها یاد کرد.
انتهای پیام