بهگزارش ایسنا، دلایل متعددی در وقوع حوادث رانندگی از جمله وجود نقاط حادثهخیز در محورهای مواصلاتی، خودروی ناایمن و عامل انسانی دخیل است، اما در زمان وقوع حادثه رانندگی تنها چیزی که در اذهان باقی میماند خاطره تلخ از وقوع آن حادثه و داغدار شدن خانوادهها است.
عموم محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری در نقاط کوهستانی واقع شدهاند، این مسئله میطلبد رانندگان برای رانندگی در این محور به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توجه بیشتری داشته باشند، زیرا کوچکترین غفلت حادثهای تلخ و جبرانناپذیر را رقم میزند، روزانه شاهد وقوع حوادث رانندگی متعدد در محورهای مواصلاتی این استان هستیم، بسیاری از این حوادث نیز منجر به مصدومیت و جان باختن هماستانیها در این محورها میشود.
جاده شهرکرد- شلمزار در چهارمحال و بختیاری به قلتگاه تبدیل شده است، سالانه تعداد قابل توجهی از هماستانیها در این محور دچار حادثه و تعداد زیادی خانوادهها داغدار میشوند، اما بهنظر میرسد یک نوع بیخیالی در بین مردم و متولیان شکل گرفته است، مردم در رعایت قوانین رانندگی و متولیان در ایمنسازی محورها.
بیشترین تصادفات جادهای در بین رانندگان با رنج سنی ۲۵ تا ۳۵ سال رخ میدهد
غلامعلی نوربخش- رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایسنا در خصوص علل وقوع حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی این استان، اظهار کرد: علت اصلی تصادفات رانندگی در این استان عامل انسانی و تخطی از سرعت مطمئنه است، بیشترین تصادفات جادهای در این استان در محور شهرکرد- شلمزار و شهرکرد- بروجن به لردگان رخ میدهد.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رانندگی و لزوم رعایت قوانین رانندگی باید تقویت شود، عنوان کرد: متاسفانه بیشترین تصادفات جادهای در بین رانندگان با رنج سنی ۲۵ تا ۳۵ سال رخ میدهد، این افراد با انجام حرکات نمایشی، سرعت غیرمجاز و سبقت باعث وقوع حوادث جادهای میشوند.
نوربخش افزود: در چهارمحال و بختیاری محور آزادراهی و بزرگراهی وجود ندارد و اکثر محورهای این استان دوطرفه و در نقاط کوهستانی قرار دارند، بنابراین انجام کوچکترین تخلف رانندگی منجر به وقوع تصادفات جادهای تلخ خواهد شد، عموما در این حوادث شاهد مصدومیت و جان باختن سرنشینان خودروها هستیم.
رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: زمانیکه افراد در جادههای کوهستانی و غیرایمن تردد میکنند باید با حساسیت قوانین رانندگی را مراعات کنند تا دچار حادثه نشوند، متاسفانه بسیاری از رانندگان صبور نیستند و برای رسیدن به مقصد عجله میکنند.
وی با اشاره به اینکه باید قوانین رانندگی برای رانندگان از طریق آموزش از طریق رسانهها، پلیس، آموزش و پرورش و ... ارائه شود، خاطرنشان کرد: قطعا اگر به قوانین رانندگی بیتوجه باشیم، در نهایت شاهد وقوع تصادفات رانندگی منجر به فوت و مجروحی خواهیم بود.
نوربخش با بیان اینکه تکنولوژی در کاهش تصادفات رانندگی در محورهای مواصلاتی بسیار موثر است، گفت: پلیس در محورهای مواصلاتی حضور دارد، اما استفاده از دوربینهای ثبت تخلف قطعا تاثیر بالاتری در کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی خواهد داشت.
رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: باید در کنترل ترددها به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم، بسیاری از کشورهای پیشرفته در جهان با استفاده از تکنولوژی توانستهاند در کنترل محورهای مواصلاتی و کاهش تخلفات رانندگی موفق عمل کنند، اگر در کشور و استان به سمت تکنولوژی حرکت کنیم، قطعا میتوان جرایم و تصادفات جادهای را کاهش دهیم.
۲۰۸۳ مصدوم در حوادث رانندگی ششماهه ابتدایی سالجاری در چهارمحال و بختیاری
حمیدرضا نظیفی- مدیرکل سازمان پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در ششماهه ابتدایی سالجاری مجموعا ۱۱۹ حادثه رانندگی در حریم شهر، خارج از حریم شهر و حوادث خاص در محورهای مواصلاتی استان گزارش شده است که این حوادث مصدوم و فوتی بر جای گذاشتهاند.
وی بیان کرد: از تعداد حوادث رانندگی ثبت شده رانندگی منجر به فوتی و مصدوم در چهارمحال و بختیاری ۱۴ حادثه درون شهری، ۱۰۲ حادثه برونشهری و سه حادثه در جادههای روستایی رخ داده است.
نظیفی با اشاره به اینکه حوادث جادهای در چهارمحال و بختیاری در ششماهه ابتدایی سال ۲۰۸۳ مصدوم برجای گذاشتهاند، توضیح داد: از تعداد مصدومان ۱۵۰۵ مصدوم مرد و ۵۷۵ مصدوم زن بودند.
انتهای پیام