استاندار سابق قم:

شبانه روزی برای حل مشکلات اقتصادی کوشیدم/ امروز با کمبود کارگر هم مواجهیم

استاندار سابق قم ادامه داد: بنده شبانه‌روز در خدمت کارآفرینان بودم از سرمایه گذار حمایت کرده‌ام نه از سرمایه‌دار؛ برای کاهش نرخ بیکاری هم تلاش زیادی کردیم و این نرخ را به هشت و نیم درصد رساندیم که امروزه در برخی در واحدهای تولیدی با کمبود کارگر اهل کار مواجه هستیم.

بهرام سرمست، استاندار سابق قم بیان کرد: دوران سه ساله خدمت بنده در شهر کریمه اهل بیت به پایان رسیده و تقدیر و تشکر ویژه از عنایت و رهنمودهای مراجع عظام تقلید و بیوت مراجع دارم که در پیشبرد استان هادی و راهنما بودند، توفیقات کسب شده در استان طی این سه سال در سایه همدلی و همراهی سایر مسئولان استان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: بیماری عالم گیر کرونا در قم به درستی و با جسارت کشف و اعلام شد و تدبیر و تمهیدات اندیشیده شد و در تصمیم‌سازی گاهی اوقات از ستاد ملی کرونا نیزجلوتر بودیم، 111 جلسه ستاد کرونا برگزار شد و هم‌اکنون به جایی رسیدیم که رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم اعلام کرد که بعد از مدت دو ماه برای اولین بار فوتی‌های کرونایی در استان صفر شد و جلسات شورای تأمین استان نیز بر اساس اجماع نظر و استفاده از خرد جمعی بوده است.
استاندار قم گفت: شورای تأمین استان همدلی مثال‌زدنی به نمایش گذاشتند و مسئله‌ای نبوده که بدون اجماع نظر انجام شده باشد و حاصل این اجماع، مدیریت بحران‌های طبیعی، دست ساز، بشری، سیاسی و اجتماعی بود.
سرمست عنوان کرد: سوء تدبیر در تجمعات بازتاب بین‌المللی دارد چرا که اینجا کلان‌شهر است و بارگاه حضرت معصومه(س)، حوزه علمیه و بیوت علما وجهه ممتازی به این استان داده و با هیچ استانی قابل مقایسه نیست.
استاندار سابق قم بیان کرد: استان قم ظرفیت‌هایی در بطن خویش دارد که باید توسط مدیران شناسایی شود، گروه‌های مردمی و خیرین پشتوانه و خط مقدم تصمیمات ما بودند؛ گاهی اوقات اختلاف نظری با نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی داشتیم اما در پیشبرد مسائل استان اتفاق نظر داشتیم چرا که پای منافع مردم و مصالح سیستم در میان بوده و باید از حب و بغض‌ها و نفسانیت عبور کنیم.
وی گفت: استاندار باید حل و فصل کننده دعوا باشد و با سعه صدر انسجام، هم‌افزایی و وحدت ار ایجاد کند و بنده اگر توفیقی در استان قم داشتم مرهون توجه و حمایت دستگاه‌های اجرایی استان، گروه‌های سیاسی و گروه‌های مردمی بود.
سرمست با اشاره به اینکه در پشتیبانی از جبهه سلامت کم نگذاشتیم و سلامت مردم در اولویت اقدامات ما بوده است ، عنوان کرد: از تهدید فرصت ساختیم و در دوران کرونا سه بیمارستان امیر المومنین(ع)، مادر و شهدار ارتش راه‌اندازی و افتتاح شد.
استاندار سابق قم ادامه داد: بنده شبانه‌روز در خدمت کارآفرینان بودم از سرمایه گذار حمایت کرده‌ام نه از سرمایه‌دار؛ برای کاهش نرخ بیکاری هم تلاش زیادی کردیم و این نرخ را به هشت و نیم درصد رساندیم که امروزه در برخی در واحدهای تولیدی با کمبود کارگر اهل کار مواجه هستیم.
وی با اشاره به تقسیم روزهای هفته در مسائل مختلف گفت: سیاست ما در استان بر پشتیبانی بوده و بنده در مسائل مختلف حامی مردم بودم و در اختلافات بین بخش خصوصی و دولتی، بنده همیشه حامی بخش خصوصی و تولید کننده بودم.
سرمست عنوان کرد: حمایت از تولید کننده در شش ماهه اول امسال در کنار تهدیدات و تحریم‌ها ارزش صادرات استان دو برابر شده است؛ خط قرمز ما تعطیلی واحد تولیدی و بیکار شدن کارگر بوده و در همین راستا زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی را در دستور کار داشتیم.
استاندار سابق قم تصریح کرد: دولت سیزدهم باید عنایت ویژه‌ای به استان قم داشته باشد و ظرفیت بی بدیلی برای سرمایه‌گذاری در این استان داریم که باید از این سرمایه‌گذاران حمایت شود.
وی با اشاره به اینکه در پروژه‌های زیربنایی و عمرانی توفیقاتی داشتیم که بخشی از آن منوط به ادامه راه توسط استاندار جدید قم است، گفت: پیگیری برای ملحق شدن 560 هکتار به بافت شهری برای مسکن برای اقشار مختلف اقداماتی انجام شده و باید ادامه کار توسط استاندار جدید قم دنبال شود.
سرمست ادامه داد: جلسات ستاد مفاسد اقتصادی در مورد فرودگاه قم برگزار شد که سرمایه‌گذار زمین‌خوار نیست و این پروژه برای قم لازم و حیاتی و مورد مطالبه مردم و مراجع عظام تقلید است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400081713349
  • خبرنگار :

برچسب‌ها