اکونومیست «بایدن» را در چاه انداخت!

اکونومیست، نشریه انگلیسی، طرحی که جو بایدن را در حال فرو رفتن در چاه نشان می‌دهد برای طرح روی جلد خود برگزیده است.

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ در شرح مهمترین عناوین روزهای شنبه ـ ۱۵ آبان ماه ـ می‌نویسد:

ذره ذره تا پایتخت


ژون آفریک در فرانسه نوشت: یک سال از جنگ داخلی  در اتیوپی می گذرد و  شورشیان ذره ذره دارند به پایتخت نزدیک می شوند. در این میان، هفت گروه دیگر بر لبه یک اتحاد برای کنار زدن نخست وزیراند. اتیوپی  به کابوس ورطه ها چشم دوخته است.

ژن دردسر ساز


ال موندو روزنامه اسپانیایی می نویسد: دانشمندان ژنی را یافته اند که ابتلای به کووید ۱۹ و مرگ حاصل از آن را افزایش می دهد. این پژوهش می گوید شصت درصد جنوب آسیایی صاحب این ژن اند. در حالی که پانزده درصد اروپایی ها آن را داند. تفاوت مصیبت بار بودن کرونا در برخی جوامع در جنوب آسیا، نشانگر درگیر بودن این ژن ویرانساز ریه ها است.


فرو رفتن بایدن در چاه


اکونومیست نوشت: جو بایدن  و حزب دموکرات باید از جناح چپ حزب، فاصله  بگیرند، مصیبت و فاجعه دارد دامنگیر بایدن و دموکرات ها می شود. روی جلد طرحی است از «ایپا» که در آن، بایدن آبی دارد در حفره ای سیاه در دل سرخی ها فرو می رود. در حالی که دست را به نشانه خداحافظی بالا برده است. دو کتاب درباره شغلی که جورج واشنگتن در آمریکا راه انداخت یک عنوان دارند به نام «ریاست جمهوری ناممکن» که هر دو می گویند، کارآمدترین رئیس جمهوری در آمریکا، در این وضعیت باید بکوشد، شکست هایش را کاهش بدهند و در این راه دست به کارهای مناسب و درست بزند. با این معیارها، جو بایدن دارد در گِل فرو می رود. تا اکنون بایدن، در انتخابات سه جایگاه مهم ایالتی را باخته است.


مردم ناخشنود و حیرت زده آمریکا

له رپوبلیکا رورنامه ایتالیایی نوشت: رای دهندگان نیوجرسی در آمریکا، نا خشنود  از جو بایدن، از دموکرات ها رو بر تابیده و به جمهوری خواهان رای دادند. کاریکاتور «کال در اکونومیست»، نماد حزب دموکرات را نشان می دهد که پشت تریبون می گوید، رئیس جمهوری ما خوش آمدید. و بایدن، با تمسخر، اشاره ای به  نماد حیرت زده دموکرات ها می کند، که یعنی دلتان خوش! و نوشته می گوید: هیچ کس جو بایدن را دوست ندارد  و آمریکایی ها، برای خلاصی از شر ترامپ به بایدن رای دادند. اما امروز، حیران اند که  او چه خواهد کرد؟


در حاشیه خبرهای امروزر می‌خوانیم:
طب سنتی و سرطان
نشریه علمی«پناس»، آخرین پژوهش را از دارویی، در درمان سرطان، دیابت و بیماری های عروقی آورده است. بومیان قبیله ای در «ساموآ» برگ نهالی را برای راندن ارواح مصرف می کند که پژوهشگران می گویند، همان اثری را دارد که «ایبوپروفن» دارد و جدا از آن، در درمان بیماری هایی چون سرطان و بیماری های عروقی، موثر است. برگ نهالی به نام «ماتالافی» که وارد سلول شده و اثرهای ضد التهاب دارد. برگ این نهال را در درمان تب، درد و عفونت ها، مصرف می کنند.  این نهال در مناطق جنوب اقیانوس آرام می روید. آکادمی ملی علوم در آمریکا این پژوهش را انجام داده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400081511533
  • خبرنگار : 71647