کاووس همتی پنجشنبه ۱۳ آبان اشاره به آغاز برداشت زعفران در مرودشت به خبرنگاران گفت: برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شده و تا اوایل آذر ماه ادامه دارد.
او با بیان اینکه برداشت زعفران طی یک دوره ۲۰ تا ۲۵ روزه ادامه دارد، افزود: برداشت این محصول زمینه اشتغال موقت برای بیش از ۱۷ هزار "نفر روز" را فراهم کرده است.
به گفته همتی؛ عملکرد مناسب زعفران، کشت با توصیههای فنی و زیر نظر کارشناسان، آب و هوای مناسب مرودشت و حمایتهای بخش دولتی از جمله ارائه تسهیلات کم بهره، توسعه کشت زراعت زعفران در این شهرستان را در پی داشته است.
معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: بخشی از محصول تولیدی به صورت بسته بندی شده و برند و بخشی نیز به صورت محلی و ارسال به استانهای خراسان و تهران به فروش میرسد.
انتهای پیام