حجتالله شعبانی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با استقرار ساختمان شهرداری شهر آببر در خروجی شهر، اظهار کرد: در حال حاضر ساختمان شهرداری در شهر آببر در مرکز شهر مستقر نیست و این اتفاق باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم و خود شهرداری میشود.
وی با بیان اینکه خود مردم نیز خواستار انتقال ساختمان شهرداری به مرکز شهر هستند، افزود: شهرداری یک ارگان عمومی و خدماتی است و همه افراد از بدو تولد با این ارگان سر و کار دارند؛ در نتیجه این نهاد باید در مرکز شهر مستقر باشد تا دسترسی افراد به این ارگان راحتتر صورت گیرد.
این مسئول تصریح کرد: شهرداریها در هر شهری در مرکز شهر مستقر بوده و دسترسی به آنها آسان است ولی در شهری مانند آببر که ساختمان شهرداری در مرکز شهر مستقر نیست و سرویس حمل و نقل عمومی نیز مشکل دارد، باعث شده مردم دسترسی سختتری به این نهاد داشته باشند، در صورتی که دسترسی به خدمات شهرداری در مرکز شهر آسانتر است.
شعبانی با بیان اینکه شهرداری در هر شهری یک نماد شهری است، ادامه داد: ساختمان شهرداری میتواند نماد ساختمانی با معماری ایرانی اسلامی باشد و استقرار ساختمان شهرداری در مرکز شهر به سیمای بصری شهر نیز کمک میکند.
سرپرست شهرداری شهر آببر با اشاره به اینکه قبل از تاسیس شهرداری شهر آببر با حضور نماینده وزارت کشور، بخشدار و شورای شهر وقت مقرر شده بود که ساختمان جدید شهرداری در مکانی که زمین آن نیز توسط مردم اهدا شده بود، مستقر شود ولی در حال حاضر در آن مکان ستاد نیروی انتظامی شهرستان مستقر است، عنوان کرد: استقرار ساختمان شهرداری در خارج از شهر از لحاظ امنیتی و پدافند غیرعامل نیز مشکل دارد و نگهداری ساختمانی اداری با یک نگهبان سخت است.
وی با اشاره به اعطای یک زمین از منابع ملی به نیروی انتظامی در شهرستان طارم، خاطرنشان کرد: ستاد نیروی انتظامی نیز به دلیل ماهیت شغلی که دارد نمیتواند در بافت مسکونی و وسط شهر مستقر باشد و خود ستاد نیروی انتظامی شهرستان طارم نیز تمایل به جابهجایی از آن مکان دارد که امیدواریم با کمک دستگاههای ذیربط این انتقال صورت گیرد.
انتهای پیام