اجرای لاک‌پشتی طرح ساماندهی قدیمی‌ترین مجموعه ورزشی مهریز

ساماندهی مجموعه ورزشی شهید صدوقی مهریز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین امکان ورزشی این شهر با قدمتی قریب چهار دهه، از مطالبات جدی ورزشکاران مهریزی است که سرعت گرفتن آن همت مضاعف مسئولان را می‌طلبد.

وضعیت نامناسب چمن طبیعی ورزشگاه قدیمی شهید صدوقی مهریز که از اولین اماکن ورزشی پس از انقلاب در این شهرستان است، کم‌آبی منطقه و هزینه‌ های بالای نگهداری و مواردی از این قبیل، همگی باعث شد تا اداره ورزش و جوانان مهریز، چند سال قبل مصمم به سر و سامان دادن به این ورزشگاه با تبدیل چمن طبیعی آن به چمن مصنوعی و ایجاد بخش‌های دیگری مانند یک زمین ساحلی، سالن ورزشی و پیست دوچرخه‌سواری شود ولی این روند بسیار کند پیش می‌رود به طوری که گلایه برخی اهالی و ورزشکاران را به دنبال داشته است.

«رضا ملامحمد علیان» که سرپرستی یکی از تیم‌های ورزشی در مهریز را برعهده دارد، در این باره به ایسنا می‌گوید: خاک‌برداری ابتدایی این مجموعه انجام شده ولی پس از آن اقدام جدی دیگری برای ساماندهی مجموعه انجام نشده و این تعلل موجب نارضایتی نوجوانان و جوانان ورزشکار این منطقه شده است که امیدواریم مسئولان اهتمام بیشتری برای پیگیری این طرح داشته باشند.

«احمد دهقان» از کسبه محل نیز اظهار می‌کند: قریب به دو سال از تخریب چمن طبیعی این ورزشگاه می‌گذارد ولی هنوز خبری از جایگزینی چمن مصنوعی آن نیست.

وی ادامه می‌دهد: سابقاً این ورزشگاه بسیار رونق داشت و شاهد برگزاری مسابقات فوتبال در آن بودیم که همین نیز رونق خاصی به این منطقه و حتی کسب و کار مغازه‌داران این محدوده داده بود ولی اکنون مدتهاست خبری از آن رونق و هیاهوی ورزشی نیست.

«محمد حسن ابویی» یکی از معتمدین محل هم به ایسنا می‌گوید: این زمین ورزشی یکی از قدیمی‌ترین اماکن ورزشی شهرستان است ولی متاسفانه مسئولان توجه لازم را به بهسازی و ساماندهی آن ندارند.

«علیرضا محمدی» رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهریز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در این خصوص تصریح می‌کند: طرح ساماندهی این ورزشگاه به دلیل هزینه‌های بالای نگهداری و پیروی درخواست‌های مردمی و نظر به سیاست‌های اداره کل ورزش و جوانان مبنی بر لزوم ایجاد یک زمین چمن مصنوعی بزرگ و مناسب در هر شهرستان برای انجام فعالیت‌های ورزشی و برگزاری مسابقات عملیاتی  و با تبدیل چمن طبیعی این مجموعه به چمن مصنوعی موافقت شد.

وی ادامه می‌دهد: با توجه به محصور بودن ورزشگاه، امنیت بالا و دسترسی مناسب عموم به این مجموعه، طرح مناسبی برای ساماندهی این مجوموعه ورزشی برنامه‌ریزی شد که شامل ایجاد سالن ورزشی، پیست دوچرخه‌سواری به ویژه برای بانوان و سایر بخش‌هاست.

رئیس ورزش و جوانان مهریز در مورد مراحل اجرای این طرح نیز خاطرنشان می‌کند: به دنبال خشک شدن چمن، جمع آوری آن و زیرسازی آن توسط ماشین‌آلات شهرداری انجام و زمین برای بتن‌ریزی در حال آماده شدن است و امیدواریم با اتمام زیرسازی در بازه زمانی ۲ تا ۳ سال آینده با خرید چمن و نصب آن شاهد به سرانجام رسیدن بخش‌هایی از این مجموعه باشیم.

محمدی برآورد هزینه‌های مربوط به خرید و اجرای چمن مصنوعی را در حال حاضر بین دو تا سه میلیارد تومان اعلاو ابراز امیدواری می‌کند: با بهره‌برداری از این مجموعه ورزشی شاهد تبدیل آن به یک پایگاه ورزش همگانی در شهرستان باشیم و فشار روی دیگر مجموعه‌های ورزشی شهر مانند ورزشگاه محصل کمتر شود.

«حمیدرضا زارع بیدکی» سرپرست شهرداری مهریز هم در این مورد به ایسنا می‌گوید: در حال حاضر ماشین‌آلات شهرداری در حال مخلوط ریزی زمین است تا برای مراحل بعدی اجرای طرح آماده شود.

وی با بیان این که متاسفانه ماشین‌آلات شهرداری بسیار فرسوده است، عنوان می‌کند: شهرداری مهریز بضاعت آنچنانی از این حیث ندارد و نمی‌تواند به تنهایی نسبت به انجام کار این مجموعه اقدام کند ولی در صورت این که سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی شهرستان به تعهدات خود در همکاری با شهرداری به وی‍ژه با اعزام ماشین‌آلات اقدام کنند، مشکل حل می‌شود و شاهد سرعت گرفتن روند عملیات اجرایی خواهیم بود.

انتهای پیام
 

  • یکشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400080906196
  • خبرنگار : 50219