دکتر"علی اسماعیلی ندیمی" چهارم آبان ماه در جلسه کارگروه امنیت غذایی رفسنجان به وضعیت بیماری کرونا در شهرستان اشاره و اظهار کرد: طی مهرماه امسال بین ۲۵ تا ۳۴ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان علی ابن ابیطالب (علیه السلام) رفسنجان بستری و در همین مدّت بین ۵۰ تا ۷۰ بیمار مبتلا به صورت سرپایی درمان شدند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵ بیمار قطعی و بستری داریم که ۱۹ نفر از آنها از وضعیت خوبی برخوردارند و در بخش معمولی درمان می گیرند و بقیه هم در بخش آی سی یو حمایت تنفسی دریافت می کنند.
اسماعیلی ندیمی با بیان اینکه با افزایش خفیف موارد بستری و سرپایی طی هفته اخیر تاکنون مواجه هستیم، ادامه داد: امیدواریم این سیر متوقف شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: طی آبان ماه سال قبل ۱۲۳ نفر براثر ابتلا به بیماری کرونا در رفسنجان فوت کردند و این در حالی است که امسال از خرداد تا پایان شهریور ۱۳۲ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.
وی افزود: این آمار نشان می دهد مدیریت بیماری و درمان در رفسنجان بسیار خوب است و در این زمینه بستری ها ساماندهی شدند به طوری که روزانه ۲۰۰ نفر به صورت سرپایی درمان و با دریافت دارو در منزل مداوا می شدند. همچنین ارائه آموزش های لازم به کادر پرستاران، اضافه شدن ۱۷ تخت و خرید دستگاه های تنفسی از محل اعتبارات دانشگاه و همت خیرین و مردم موجب شد که بسیاری از بیماران مبتلا از بخش های بستری درمان شده و به سلامت به منزل بروند.
اسماعیلی ندیمی اظهار کرد: به اندازه کافی امکانات و داروهای ضد ویروسی برای درمان بیماری کرونا در رفسنجان وجود دارد و جای نگرانی نیست.
به گزارش ایسنا، دکتر"احمد جمالی زاده" معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز در این جلسه گفت: در هفته جاری تعداد شهرستان هایی که در وضعیت قرمز هستند افزایش یافته لذا مردم باید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از تجمعات اقدام به دریافت واکسن علیه بیماری کرونا نمایند تا وضعیت رو به بهبودی برود.
وی افزود: طی ۷ ماه گذشته و همزمان با آغاز واکسیناسیون کشوری، در رفسنجان و انار هم بیش از ۳۵۴ هزار واکسن کرونا در دو نوبت تزریق شده که از این تعداد ۲۲۵ هزار و ۵۰۰ مورد نوبت اوّل و بیش از ۱۲۹ هزار مورد نوبت دوّم تزریق شده است.
جمالی زاده با اشاره به اینکه ۶۰ درصد جمعیت این دو شهرستان واکسن کرونا را دریافت کرده اند، عنوان کرد: ۸۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال و همچنین ۲۴ هزار دانش آموز هم حداقل یک نوبت واکسن را دریافت کرده و لازم است مابقی دانش آموزان قبل از بازگشایی مدارس مراجعه و واکسن را تزریق کنند.
رییس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه خوشبختانه واکسن کرونا در رفسنجان و انار به میزان کافی موجود است، تصریح کرد: واکسن های سینوفارم، اسپوتنیک، آسترازنیکا، پاستوکووک، برکت و بهارات هندی وجود دارد.
انتهای پیام