رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین گشایش این همایش در شیراز بیان کرد: یکی از ماموریتهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز طب ایرانی اسلامی است.
مهرزاد لطفی با بیان اینکه اجرای این چنین همایشها به تحقق این ماموریت کمک میکند، افزود: محورهای ارزندهای برای این دور از همایش مذکور پیشبینی شده که از جمله آنها مراقبت متعالی است که در بحران کرونا هم اوج گرفت.
رئیس علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد که جنبههای مختلف این به نقطه مطلوب و هم افزا برسد.
حجتالاسلام عبدالرضا محمودی، رئیس پنجمین دوره همایش بینالمللی سیره نبوی در طب نیز در این مراسم بیان کرد: هنوز هم عالم هستی از عطر میلاد مسعود پیامبر اعظم(ص) و فرزند بزرگوار آنها امام صادق(ع) استشمام میکند.
او افزود: بدون تردید فهم عشقم ولادت پیامبر اکرم تنها در ساحت خداوند منان ممکن است؛ خداوندی که پیامبرش را به علو درجات رساند و از او به عنوان الگویی تمام عیار برای بشریت یاد کرد.
محمودی با بیان اینکه امام صادق فرمود «دانش نوری است که در دل هر کسی که خداوند بخواهد هدایتش کند، واقع میشود»، به تشریح چرایی اجرای این همایش به میزبانی شیراز پرداخت.
او اضافه کرد: مدعیان دموکراسی ۱۰ سال پیش به اسم دموکراسی به ساحت سراسر نور پیامبر(ص) جسارت کردند، این لکه سیاه برای عموم مسلمین و آزاد اندیشان جهان بسیار ناگوار بود و به همین دلیل تعدادی از مسئولان وقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصمیم گرفتند تا از این موضوع به عنوان فرصتی برای تبیین و معرفی سیره پیامبر(ص) در افق بینالملل استفاده کنند.
رئیس پنجمین دوره همایش بینالمللی سیره نبوی در طب خاطرنشان کرد: علیرغم مشغله فوقالعاده اساتید و دست اندرکاران همایش اما شورای سیاستگذاری همایش ۱۰ سال پیش شکل گرفت.
محمودی ابراز امیدواری کرد که این همایش به صورت یک جریان در وزارت بهداشت و حوزههای علمیه تداوم یابد و ادامه داد: پنجمین دوره همایش بینالمللی سیره نبوی در طب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با رویکرد «مطالعات و پژوهشهای میان رشتهای علوم انسانی، اسلامی و پزشکی» در حال برگزاری است.
رئیس پنجمین دوره همایش بینالمللی سیره نبوی در طب گفت: در این همایش، اندیشمندان و متخصصانی از حوزههای علمیه و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، حضور دارند.
او با بیان اینکه در هر دوره این همایش، یک موضوع به عنوان محور اصلی مشخص شده است، گفت: در دوره اول مبحث تبیین سیره نبوی در طب، در دوره دوم هم ترویج سیره نبوی در طب، در دوره سوم، تولید علم و در دوره چهارم هم تداوم تولید علم به عنوان موضوع محوری این همایش تعریف شد.
محمودی گفت: این همایش با پنج محور در حوزه معارف و سلامت قراردادی برگزار خواهد شد که از جمله این محورها میتوان به علوم پزشکی و دانشگاه حکمت بنیان، علوم بین رشتهای و جایگاه روح، روان و نفس، مراقبت متعالی در منزل، تجارب سلامت معنوی در همه گیری کرونا و آداب پزشکی از منظر سیره نبوی(ص) اشاره کرد.
انتهای پیام