فتح الله ابوعلی اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۴۰۰ هکتار اراضی، زیر کشت میگو رفته است که حدود ۳۳۰ هکتار از این اراضی در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان و ۷۵ هکتار در شهرستان خرمشهر و سایر اراضی به صورت انفرادی در دیگر مناطق استان واقع شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی خوزستان افزود: پرورش میگو در خوزستان از دهه ۷۰ در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان آغاز شد و بنا به دلایل مختلف، این مجتمع چندین سال از شرایط مناسب تولید خارج شده بود.
وی ادامه داد: خوشبختانه طی چند سال اخیر، شرایط بسیار خوبی ایجاد شد به نحوی که امسال نسبت به سال گذشته سطح زیر کشت ۲ برابر شده و تولید میگوی استان با رشد ۳ برابری به ۸۰۰ تن رسیده است.
ابوعلی اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد از تولیدات میگوی استان به بازارهای هدف منطقه از جمله کشورهای اروپایی و کشورهای شرق آسیا صادر میشود و امیدواریم با عضویت ایران در پیمان شانگهای شاهد افزایش روند صادرات در کشور باشیم.
وی به دغدغه پرورش دهندگان اشاره و خاطرنشان کرد: به زودی مشکلات مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان در کارگروه تخصصی رفع موانع تولید در استان خوزستان با حضور استاندار و تولیدکنندگان مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
مدیر کل شیلات خوزستان تاکید کرد: مشکل تخصیص آب در شهرستان خرمشهر، در سطح استان و ملی در حال پیگیری است و حمایتهای کلانی در بخش پرورش میگو برنامهریزی شده است.
ابوعلی، از اجرایی شدن طرح "تولید قراردادی آبزیان" در سال جاری خبر داد و افزود: تمامی مراحل تولید آبزیان در قالب یک فرایند جامع و منسجم تدوین خواهد شد تا تولیدکنندگان نگرانی از بابت تامین نهادهها و فروش تولیدات خود نداشته باشند.
انتهای پیام