عضو مجمع نمایندگان استان:

دولت به استاندار خراسان رضوی اختیارات مورد نیاز را تفویض کند

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: تا کنون اختیارات خاصی به استاندار خراسان رضوی تفویض نشده است. امیدواریم در دولت جدید حداقل برخی از اختیارات مورد نیاز به استاندار خراسان رضوی تفویض شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سخنان یعقوبعلی نظری در مراسم معارفه خویش به عنوان استاندار جدید خراسان رضوی اظهار کرد: جهت‌گیری‌های سه‌گانه‌ای که آقای نظری در مراسم تودیع و معارفه مطرح کرد، جهت‌گیری‌های درستی است. وی ایجاد آرامش و کاهش التهابات در استان در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و دیگر عرصه‌ها را اولویت نخست کاری خود اعلام کرد.

وی اضافه کرد: جهت‌گیری دیگری که آقای نظری دارد، به جریان انداختن سرمایه‌های راکد و معطل‌مانده است. بخشی از صنعت و کشاورزی در خراسان رضوی به دلیل مشکلاتی که برای اهالی کسب و کار و سرمایه‌گذاران پیش آمده، به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل در آمده است. آقای نظری در سخنرانی خود متعهد شد با کمک صنعتگران و سرمایه‌گذاران سرمایه‌های معطل را احیا کند و از این طریق اقتصاد و تولید استان را رونق دهد.

نماینده مردم مشهد در مجلس بیان کرد: جهت گیری مهم دیگری که استاندار جدید خود را متعهد به آن اعلام کرد، این بود که کارها باید توسط مردم انجام شود و وظیفه دستگاه‌های اجرایی رفع موانع و حمایت از مردم و تولیدکنندگان است. به نظر می‌رسد آقای نظری جهت‌گیری‌های درستی دارد که امیدواریم که دیدگاه‌های وی عملی شود و شاهد رونق استان و رفع مشکلات آن باشیم.

بحرینی در خصوص اینکه کدام یک از اقدامات استاندار سابق خراسان رضوی باید توسط استاندار جدید نیز ادامه یابد، گفت: یکی از اقدامات تحسین‌برانگیز آقای معتمدیان این بود که در دفتر کارش مدیریت نمی‌کرد و در نقاط مختلف استان حضور فعال داشت. ما طی یک سال شاهد یک مدیریت میدانی از وی بودیم.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی ادامه داد: آقای معتمدیان در سفرهای خود به نقاط مختلف استان بیش از ۱۴۰۰ مصوبه داشت. برخی از این مصوبات اجرا شده‌ و برای اجرای بخشی دیگر نیز ریل‌گذاری شده است. استاندار جدید نیز حتما نسبت به اجرای این مصوبات که در واقع وعده های حاکمیت به مردم است، پیگیری جدی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی استانی ویژه است، عنوان کرد: ویژه بودن خراسان رضوی دلایل مختلفی دارد. مواردی نظیر هم‌مرز بودن استان با افغانستان و ترکمنستان و زائرپذیر بودن خراسان رضوی به طوری که هر سال جمعیتی معادل نیمی از جمعیت کل کشور وارد این استان می‌شوند، دلایل محکمی است برای اینکه دولت خراسان رضوی را استانی ویژه بداند.

بحرینی اضافه کرد: طبیعی است که وقتی استانی ویژه شد، استاندار ویژه می‌خواهد؛ یعنی باید متناسب با شرایط استان، اختیارات لازم به استاندار آن داده شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400080100284
  • خبرنگار : 50405