ماموستا فایق رستمی امروز (29مهر) در بازدید از روند تجهیز و تکمیل کتابخانه مرکزی امام خامنهای شهرستان سنندج، اظهار کرد: این اقدام که با عنایت نماینده ولی فقیه در استان و تلاشهای مجموعه کتابخانههای عمومی انجام شده است بسیار ارزشمند و قابل توجه است.
وی عنوان کرد: بخشهای متنوع و مختلف در این کتابخانه زمینه را برای جذب علاقمندان به کتاب و کتابخوانی فراهم می کند و توجه به مقوله کتاب را در جامعه افزایش میدهد.
ماموستا رستمی کتاب را لوح محفوظ عنوان کرد و افزود: کتاب و کتابخانه از ارکان اصلی فرهنگ در جامعه است و توجه به این بخش سبب ارتقای آگاهی و بصیرت در جامعه میشود.
نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر سنندج راه اندازی کتابخانه مرکزی امام خامنهای را اقدامی عام المنفعه و خداپسندانه برشمرد و گفت: بدون تردید ایجاد کتابخانه مذکور از اقدامات ماندگار در استان خواهد بود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان نیز در این بازدید بیان کرد: با راه اندازی کتابخانه عمومی مرکزی امام خامنهای در استان، علاوه بر ارتقای شاخص زیربنای کتابخانههای عمومی، سطح خدماترسانی به عموم مردم و همچنین نخبگان و محققان افزایش چشمگیری مییابد.
محمد مخدومی زیربنای کتابخانه مرکزی امام خامنهای را ۳۵۰۰ مترمربع در ۶ طبقه ذکر کرد و گفت: این کتابخانه دارای بخشهای مختلفی از جمله نشریات، نابینایان، ناشنوایان، سالن مطالعه آقایان و بانوان به صورت مجزا - بخش وی آی پی آقایان و بانوان، سالن مطالعه ویژه محققان است.
وی گفت: گالری، سالن جلسات، سالن آمفی تئاتر، بخش کلاسهای مبتنی بر وب، مخزن کتاب، بخش مرجع، بخش دیداری و شنیداری، خدمات فنی، بخش گروهی اعضا و اتاق علم که برای اولین بار در کشور راه اندازی میشود از قسمتهای دیگر کتابخانه مرکزی امام خامنهای استان کردستان است.
مخدومی بیان کرد: طبقه همکف کتابخانه به طور کامل به بخش کودک اختصاص پیدا کرده و به زیبایی تجهیز و آماده بهرهبرداری شده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان اضافه کرد: در بخش ویژه نشریات علاوه بر وجود نشریات چاپی قابل استفاده برای اعضا، تصاویر و همچنین سردیس و تندیس برخی از مشاهیر و بزرگان کُرد وجود دارد.
انتهای پیام