به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آف دکور، باقالی پلو جزو غذاهای تجملاتی محسوب میشود. در ادامه مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه را مشاهده میکنید و پس از آن طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی را به شما آموزش میدهیم.
در نظر داشته باشید برای این که طعم نهایی باقالی پلو خوشمزه و دلچسب باشد باید نسبت بین مواد اولیه را رعایت کنید و اگر بخواهید مقدار هر کدام از آنها را با توجه به تعداد نفرات افزایش یا کاهش دهید باید با توجه به نسبت بین مواد این کار را انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
پیاز خلالی شده :2 عدد
سیر رنده شده :3 حبه
برگ مو :3 عدد
پودر پاپریکا :1 ق چ
فلفل سیاه :نصف ق چ
جوز هندی :نصف ق چ
زعفران دم کرده :3 ق غ
نمک :به میزان لازم
برنج :3 پیمانه
شوید تازه خرد شده :2 پیمانه
باقالی سبز تازه یا فریزری :2 پیمانه
سیب زمینی ، کاهو و یا نان لواش :برای ته دیگ
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
با توجه به اینکه باقالی پلو با ماهیچه با برنج آبکشی تهیه می شود بهتر است حدود ۴ ساعت قبل برنج را شسته و با مقداری نمک بخیسانید تا موقع پختن برنج خیلی خوب ری کند و ظاهر بهتری داشته باشد.
بعد از آن باید به سراغ ماهیچه ها رفته و یک قابلمه مناسب را در نظر بگیرید و همه ماهیچه ها را درون آن سرخ کنید. حدوداً ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید تا داغ شود و بعد از اینکه پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت دادید، باید ماهیچهها را درون قابلمه بریزید و تفت دهید و ۵ دقیقه این کار را انجام دهید تا دو طرف ماهیچه ها خوب سرخ شود.
در مرحله بعدی باید فلفل سیاه، جوزهندی، برگ بو، سیر رنده شده و پودر پاپریکا را روی ماهیچهها ریخته و آنها را به هم بزنید تا گوشتها طعم بگیرد و حدوداً ۵ دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید تا ادویهها به خورد گوشتها بروند و طعمد ار شوند. پس از آن کمی آب سرد داخل قابلمه بریزید تا جایی که روی ماهیچهها را بگیرد و آن را هم بزنید و در قابلمه را گذاشته و شعله گاز را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد شعله را کم کرده و برای دو ساعت آن روی گاز بگذارید تا با شعله کم ماهیچهها بپزند.
در آخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کنید تا گوشت طعم بگیرد و بعد از اینکه ماهیچهها کاملا پختند کمی زعفران دم کرده به آنها اضافه کنید و اجازه بدهید که کمی دیگر جوش بخورند.
برای پختن باقالیها باید داخل یک قابلمه کمی آب و نمک بریزید و روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی که آب جوشید، باقالیها را داخل آن ریخته و در ظرف را باز بگذارید تا 5 دقیقه بپزند. در صورتی که باقالی دیرپز باشد تا ۱۵ دقیقه برای پختن آن زمان نیاز دارید و باید آنها داخل قابلمه بجوشند تا نیم پز شوند و بعد آنها را از آب بیرون آورده و آبکشی کنید.
در این مرحله باید داخل یک قابلمه دیگر آب بریزید تا بجوشد و بعد یک قاشق چای خوری نمک درون آن بریزید و برنجی را که خیسانده بودید را خالی کرده و داخل قابلمهای که آب داخل آن در حال جوشیدن است بریزید و آن را مخلوط کنید و در آن را بگذارید تا جوش ریز بخورد.
بعد از اینکه ۵ دقیقه گذشت، شویدی که تازه خورد کردهاید را درون قابلمه بریزید و هم بزنید و کمکم باقالیها را هم داخل آن ریخته و آرام هم بزنید. توجه داشته باشید که نباید برنج له شود و وقتی که نیم پز شدند موقع آبکش کردن برنجها فرارسیده و باید آن را آبکش کنید.
برای درست کردن ته دیگ باقالی پلو با گوشت باید یک قابلمه متناسب با تعداد نفرات انتخاب کنید و ته آن ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید تا گرم شود و ته دیگی که قرار است انداخته شود (نان یا سیب زمینی) را کف قابلمه بگذارید. میتواند سپس برنجی که آبکش کردید را آرام روی ته دیگ ریخته و در نهایت نصف لیوان آب و روغن روی برنج و در کنارههای آن بریزید تا غذا خوب دم بکشد و در قابلمه را دم کنی بگذارید. در ابتدای کار شعله را زیاد کنید که بخار داخل غذا بپیچد و سپس شعله را کم کنید و حدود ۴۵ دقیقه در همین وضعیت بگذرید تا باقالی پلو با ماهیچه دم بکشد و سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و کمی کره یا زعفران دم کرده هم برای تزیین و طعم بهتر روی غذا بدهید.
این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان وعده های اصلی شام یا ناهار میل کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
دستور پخت باقالی پلو در مجله آشپزی آف دکور
شما می توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین المللی را در دسته بندی های مختلف غذای ایرانی، پیش غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین الملل را مشاهده کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی