به گزارش ایسنا، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی همدان به لزوم بهره گیری درست از شیوه نامه طرح داناب اشاره کرد و گفت: ۱۱منطقه با ۵۸ درصد ظرفیت استان، ۳۱۴ مدرسه با ۵۵ درصد ظرفیت مدارس و ۳۲هزارو ۹۰۰ دانش آموز با ۴۴ درصد ظرفیت دانش آموزی، تحت پوشش این طرح هستند.
عبدالله میرزابیگی افزود: اسدآباد ۴۰ مدرسه، فامنین ۲۲ مدرسه، قهاوند ۱۳ مدرسه، رزن ۱۸ مدرسه، بهار ۲۹ مدرسه، کبودراهنگ ۵۸ مدرسه، ملایر ۶۱ مدرسه، جوکار ۲۱ مدرسه، گل تپه پنج مدرسه و لالجین ۲۱ مدرسه مشارکت کننده در این طرح دارند.
وی ادامه داد: باید انرژی دو چندانی برای اجرای این طرح گذاشت، تا به درستی اجرا شود.
وی ادامه داد: در مصوباتی که در این طرح صورت گرفت، باید در هر منطقه و هر مدرسه رابطی برای ارتباط با سایر مناطق و برای هر رابط شرح وظایفی تهیه شود و ناظر اجرای درست این شرح وظایف باشد.
میرزابیگی ازمصوبات دیگر به برگزاری جلسه حضوری برای رابطین مناطق و جلسه مجازی برای رابطین مدارس توسط جهاد دانشگاهی خبر داد.
وی ادامه داد: رابطین هر مدرسه باید آموزش لازم را به دبیران علوم تجربی و کار فناوری برای چگونگی اجرای این طرح دهند، چرا که بخش مهم اجرایی این طرح در مدارس اتفاق میافتد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی گفت: در مدارس با فرهنگ سازی درست و اجرای طرحهای تشویقی و جذاب باید ارزش آب و تأثیر این مایع حیات را در جامعه نهادینه کنیم.
وی با اشاره به فرهنگ سازی مصرف درست آب از ایجاد انجمن طرح داناب و صدور کارت برای اعضای ناجیان آب خبرداد و افزود: هدف از ایجاد این انجمن آشنایی بهتر با فرهنگ مصرف درست آب و تشویق دانش آموزان برای اجرای هرچه بهتر طرح داناب است.
میرزابیگی در پایان بیان کرد :با امید هر چه بهتر واثر بخشی این طرح در بین دانش آموزان اختتامیهای برای طرح داناب در نیمه اسفند ماه در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام