سرهنگ حسین احمدی با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، خبرنگاران را پل ارتباطی بین نیروی انتظامی و مردم دانست و افزود: تعامل نیروی انتظامی با خبرنگاران در آرامش جامعه بسیار مؤثر است.
وی در ادامه مطرح کرد: علاوه بر سخت و طاقتفرسا بودن کار پلیس تعداد مأموریتها نیز بسیار زیاد است، اولویت ناجا حضور ماموران نیروی انتظامی در کمترین زمان ممکن در محل حادثه است و سعی شده حضور ماموران به نرم مطلوب برسد.
وی میانگین حضور ماموران در محل حادثه را ۱۲ تا ۱۳ دقیقه اعلام نمود و گفت: کمتر داشتهایم که ماموران در مدت زمان مشخص شده در محل حاضر نشوند و اگر بوده ناخواسته و به خاطر بروز برخی مشکلات مانند ترافیک و... است.
فرمانده انتظامی کاشمر با اشاره به اینکه از دو یا سه سال قبل که خطوط ۱۱۰ در مرکز استان تجمیع شدند بعضأ موجب بروز مشکلاتی شده است، بیان کرد: اگر قبلاً تماسی با ۱۱۰ در شهرستان گرفته میشد نیروها بلافاصله با شناختی که از منطقه داشتند در کمترین زمان ممکن در صحنه حضور پیدا میکردند اما اکنون چون اپراتورها با شهرستانها آشنا نیستند ابتدا بر روی نقشه باید مشخص کنند که مورد تماس برای کدام شهرستان بوده سپس به کلانتری محل ارجاع دهند که این روند موجب بروز مشکلات و تأخیر حضور نیروها در محل میشود.
احمدی گفت: برخی مواقع هم شاید اسم منطقهای که به مرکز ۱۱۰ داده میشود مانند آن در دیگر شهرستانها باشد و مورد را اشتباهأ به کلانتری آن شهر ارجاع دهند اما وقتی ماموران در محل حضور پیدا میکنند و میبینند اتفاقی نیفتاده مجدد باید خبر را به استان ارجاع دهند و این خود موجب بروز تاخیر میشود اما با اقداماتی که در دست انجام است به زودی مشکلات رفع خواهند شد.
فرمانده انتظامی کاشمر همچنین با اشاره به برقراری میانگین روزانه ۷۰ تا ۸۰ تماس با پلیس ۱۱۰ گفت: علاوه بر آن روزانه ۱۴۰ مورد هم مراجعه حضوری به مجموعههای انتظامی شهرستان داریم.
وی گفت: تاخیر نه چندان زیاد حضور نیروها در محل حادثه، به علت تنوع ماموریتها و مراجعه بیش از حد مردم، به واحدهای انتظامی است.
زبالهگردها و معتادان یکی از معضلات جدی شهرستان
احمدی همچنین حضور زبالهگردها و معتادان را یکی از معضلات جدی در سطح شهرستان دانست و اظهار کرد: نه تنها روز به روز بر تعداد این افراد افزوده میشود بلکه حضور متکدیان هم در سر چهارراهها چهره شهر را خراب کرده است.
وی گفت: اگر چه موضوع معتادان متجاهر، متکدیان و زبالهگردها در شورای تأمین مطرح شده اما فقط نیروی انتظامی متولی این افراد نیست برای ساماندهی شهرداری، فرمانداری، بهزیستی و دستگاههای حمایتی هم باید پای کار باشند.
فرمانده انتظامی کاشمر تصریح کرد: تمام تلاش ما بر راهاندازی کمپ ماده ۱۶ در منطقه ترشیز است، در حال حاضر اکثر آسیبهای اجتماعی که با آنها مواجه هستیم به معتادان متجاهری بر میگردد که در سطح جامعه هستند.
وی اظهار کرد: اگر کمپ ماده ۱۶ برای جمعآوری، اصلاح و تربیت معتادان متجاهر در هر کدام از شهرستانهای منطقه ترشیز راه اندازی شود بسیاری از آسیبهای موجود به خصوص سرقتهای خرد کاهش خواهد یافت.
احمدی وجود کمپ ماده ۱۶ را در منطقه ترشیز ضروری دانست و گفت: اکثر سرقتهای خرد که بعضأ از معابر انجام میشود توسط معتادان متجاهر است.
وی بیان کرد: اگر چه آمار رسمی از تعداد معتادان متجاهر در شهرستان نیست اما اکنون در گرمخانه کاشمر حدود ۵۰ تا ۶۰ معتاد نگهداری میشوند که برخی سرقتها توسط همین افراد انجام میشود.
پایین بودن هزینه جرم موجب بروز برخی جرائم میشود
فرمانده انتظامی کاشمر در ادامه با بیان اینکه هزینه جرم در کشور بسیار پایین است، گفت: یکی از عوامل بروز برخی سرقتهای خرد ناشی از ضعیف بودن قانون و پایین بودن هزینههای جرم است.
وی عنوان کرد: اگر چه هر اتفاق و مشکلی که در سطح جامعه به وجود میآید همه از نیروی انتظامی انتظار دارند ولی باید پرسید که سهم سایر دستگاهها کجا است؟ اگر هر دستگاه وظیفه خود را در موضوع ایجاد امنیت، نظم و آرامش به درستی انجام دهد مشکلات به حداقل ممکن خواهند رسید.
احمدی در ادامه بیان کرد: اگر چه برقراری امنیت به راحتی انجام میشود اما مهم احساس امنیت است که زمان میبرد، بعضأ اگر اتفاقی در محلهای رخ دهد چندین سال زمان نیاز دارد تا مجدد آرامش در آن منطقه ایجاد شود.
وی گفت: هر چند به خاطر کرونا بیش از ۵۰ درصد ماموران به این ویروس مبتلا شدند اما نه تنها اجازه ندادیم خللی در کارها و امنیت ایجاد شود بلکه در بسیاری از شاخصها با افزایش عملکرد مواجه هستیم.
سرقت، نزاعهای فردی و دسته جمعی مهمترین دغدغه است
فرمانده انتظامی کاشمر با بیان اینکه ۱۰۰ درصد جرائم خشن در شهرستان کشف شده است، افزود: تمامی تماسهایی که با ۱۱۰ گرفته میشود منجر به عملیات، اعزام گشت، رسیدگی و تنظیم صورت جلسه میشود.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه از هیچ تلاشی در حفظ، امنیت و آرامش شهروندان دریغ نمیکنیم، سرقت، نزاعهای فردی و دسته جمعی و تصادفات و بعضأ موضوعات اخلاقی را از جمله دغدغههای خود در شهرستان دانست و گفت: متاسفانه نزاعهای فردی و دسته جمعی در شهرستان رو به افزایش است.
۸۰ هزار موتور سیکلت در کاشمر
وی در ادامه از وجود ۷۰ تا ۸۰ هزار موتور سیکلت در کاشمر خبر داد و افزود: باید قانونگذاران قوانینی را وضع کنند که بازدارنده باشد در حال حاضر برخی تخلفات و جرائمی که داریم به خاطر پایین بودن هزینه جرم در کشور است.
احمدی افزود: به طور میانگین هر خانواده کاشمری حداقل دو موتور سیکلت دارد؛ با موتورسواران متخلف و کسانی که سلب آسایش میکنند و حرکات مخاطره آمیز انجام میدهند، برخورد جدی میشود.
وی اظهار کرد: تلاش شده با ارتقاء فرهنگ ترافیک و آموزشهای همگانی تخلفات را به حداقل ممکن برسانیم.
فرمانده انتظامی کاشمر همچنین به سفر فرمانده نیروی انتظامی کشور به شهرستان اشاره کرد و گفت: در این سفر ضمن اعلام وضعیت منطقه نیازهای شهرستان از جمله تجهیز یگانها، تقویت نیروی انسانی و... اعلام شد.
وی عنوان کرد: با توجه به ایجاد بخش فرحدشت باید هر چه سریعتر پاسگاهی در این منطقه ایجاد شود که اقدامات لازم در این خصوص صورت گرفته است.
انتهای پیام