محسن مرادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آغاز فعالیت مجمع مشورتی نظام مسائل از بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در کشور اظهار کرد: با مشخص شدن دبیران استانی این مجمع در سراسر کشور قرار بر این شد در گام اول دبیران کارگروههای دهگانه در قالب شبکه تشکیلاتی استانها مشخص و با شناسایی افراد علاقمند و مستعد در شهرستانهای استان ها کار دنبال شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر دبیران شهرستانهای استان مرکزی و دبیران کارگروههای دهگانه در بخشهای مختلف فرهنگی، آموزشی، اقتصادی، بهداشتی، کشاورزی، انرژی، صنایع، اجتماعی، عمرانی و حقوقی تعیین شدند و خوشبختانه در کوتاهترین زمان ممکن در اکثر شهرهای استان این کارگروه ها تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه هر کارگروه دارای چهار عضو است، افزود: با شناسایی افراد در کارگروه های استانی و شهرستانی اعضای هر کارگروه نیز شناسایی و تکمیل شدهاند و ساختار این مجمع در استان مرکزی نهایی شده است.
مرادی در ادامه گفت: در گام دوم نیز ثبت نام اولیه کارگروه های استانی و شهرستانی در سامانه ای که از طریق مجمع کشور پیش بینی شده است صورت گرفته و عملا شبکه استانی و شهرستانی بزودی از طریق این سامانه شناسایی و سازماندهی خواهد شد.
وی افزود: از آنجاکه مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی به دنبال تعامل سازنده و موثر با بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... از طریق ساماندهی نخبگان، اندیشمندان و فعالان جوان است، لذا این مجمع در نظر دارد که مشکلات، مسائل، ظرفیتها و توانمندیهای مختلف استان و شهرستانهای تابعه را شناسایی و احصا کند و در حال حاضر با تشکیل جلسات درون گروهی توسط کارگروههای شهرستانی و نیز جلسات هم اندیشی با مسئولان استانی و شهرستانی برای تحقق ماموریت های مشخص شده در این مجمع، فعالیتها آغاز شده است.
او شناسایی و معرفی مجمع مشورتی نظام مسائل در نقاط مختلف استان را گام بعدی فعالیت ها دانست و افزود: مجمع مشورتی نظام مسائل یک مجموعه نوپاست که باید برای معرفی وظایف و ماموریتهایی که به این مجمع محول شده تلاش کرد و لازمه آن همگرایی و هم افزایی و نیز تعامل ببین بخشی بین اعضای مجمع و ساختار مدیریتی استان است.
مرادی به تغییر مسئولان استانی متاثر از تغییر دولت و آغاز بکار دولت جدید اشاره کرد و افزود: تغییرات مدیریتی چالشی برای اعضای مجمع برای معرفی و شناسایی فعالیتهای آنهاست که امیدواریم با تلاش مضاعف اعضای مجمع بتوانیم اهداف و ماموریتهای محوله را با تشکیل جلسات به خوبی به بدنه مدیریتی در سطح استان معرفی کنیم.
وی افزود: با بازشدن سامانه دسترسی شهرستانی، مسائل و مشکلات هر منطقه بارگذاری خواهد شد تا پس از جمعبندی موارد اعلام شده سازوکار مناسب برای حل مشکلات اندیشیده شود.
مرادی افزود: این مجمع بنا دارد با سازماندهی اندیشمندان، فعالان و نخبگان جوان، در همه بخشها و با اتکا به ظرفیت جوانان متخصص، مخلص و انقلابی به عنوان یک حلقه میانی بین بدنه مردم و حکومت، تمام توان خود را در مطالبهگری و رفع مشکلات مردم بکار بندد. بدیهی است در سایه شناسایی و رصد شهرستان، برخی ظرفیتهای بالقوه و خالی شناسایی می شود که نیازمند به فعلیت درآوردن است و این مجمع در کارگروه های تخصصی بدنبال به فعل درآوردن این ظرفیتها از طریق تعامل با دستگاههای اجرایی و نخبگان است.
انتهای پیام