محمد وحیدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری رویداد بازی، سرگرمی و اسباب بازی از سوی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی، بیان کرد: توسعه اقتصاد دانشبنیان و خلاق، نیازمند فرهنگسازی و تغییر رویکردهای نادرست نسبت به این حوزه است از جمله باورهای ناصواب درباره حوزه صنایع نرم و فرهنگی، غیر ضروری یا هزینهبر بودن این حوزه است، اما واقعیت این است که نهتنها ثروت آفرین هستند، بلکه حافظ و مروج اندوختههای تاریخی و هویت فرهنگی کشورمان هستند و میتوانند ظرفیت خارقالعاده فرهنگی کشورمان را به جهانیان نشان دهند.
وی با تأکید براینکه حضور اقوام مختلف در استان یکی از ظرفیتهای مناسب برای فعالیت در حوزه بازی، سرگرمی و اسباب بازی است، افزود: معرفی اقوام مختلف استان از طریق بازی و اسباب بازی میتواند اثرات بسیار مثبتی در نسلهای آینده داشته باشد و نسلهای آینده نیز از دوران کودکی با ظرفیتهای استان آشنا شوند.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای شکل گرفتن و تکامل زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی باید همه نقشآفرینان اثرگذار این حوزه از تصمیم گیران استانی تا هنرمندان و فعالان فناور و سرمایه گذاران به میدان بیایند.
وی ادامه داد: شکل گیری یک صنعت فناور با وضعیت سخت اقتصادی امروز بسیار سخت شده است اما شرکتهای خلاق به راحتی و با تکیه بر توانمندیها و ظرفیتهای بومی که استانهای مختلف کشور دارند کار را بسیار آسان تر کرده است و شکل گیری زیست بوم خلاق در کشور به تمرکززدایی کمک میکند و حمایت از کسب وکارهای سنتی و نوپای محلی را آسان تر میکند.
وحیدی با اشاره به اینکه گسترش شرکتهای خلاق موجب احیای میراث فرهنگی و محلی گرایی در کشور می شود، اضافه کرد: اگر ایران اسلامی بخواهد صدور فرهنگی داشته باشد از طریق شرکتهای دانشبنیان میتواند داشتههای فرهنگی خود را منتقل کند و در واقع هیچ کار فرهنگی ماندگار نیست مگر اینکه به شکل محصول اقتصادی به فراسوی مرزها برود.
وی با بیان اینکه در رویداد بازی، سرگرمی و اسباب بازی که از سوی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی برگزار شده است، ۳۲ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است، تصریح کرد: برگزاری اینگونه رویدادها باید افزایش پیدا کند و به طور قطع از این طریق درآمدزایی، اشتغالزایی و معرفی فرهنگ استان را به خوبی میتوانیم محقق کنیم.
رویداد ایدهپردازی بازی و اسباببازی توسط مرکز نوآوری جهاددانشگاهی بجنورد از ۲۴ لغایت ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۰ با محورهای بازی و اسباببازیهای تیمی، بازی و اسباببازیهای فکری، آموزشی و مهارتی، بازی و اسباببازی با رویکرد آموزش مفاهیم شهروندی و بازی و اسباببازیهای سنتی، بومی و محلی، بازی و اسباببازی با مفاهیم دینی و زیارتی، بازی و اسباببازیهای الکترونیکی، بازی و اسباببازیهای محیطی- اجتماعی و بازی و اسباببازی با مفاهیم دفاع مقدس برگزار میشود.
انتهای پیام