حال و روز بد لیگ برتر وزنه‌برداری/ کناره‌گیری تیمها و ورزشکارانی که حق انتخاب ندارند

اوضاع و احوال لیگ برتر وزنه‌برداری همچنان خوب نیست و باشگاه ها تمایلی به تیمداری در این رشته از خود نشان نمی دهند.

به گزارش ایسنا، لیگ برتر وزنه برداری از ۱۴ آبان در حالی آغاز می شود که هنوز با  مشکل عدم استقبال باشگاه ها برای تیمداری در این لیگ روبرو است. فدراسیون وزنه برداری با وجود اینکه ورزشکاران نامداری دارد نتوانسته از این ویژگی برای جذب باشگاه های شاخص  بهترین استفاده را ببرد. نه تنها باشگاه های شاخص جذب نمی شوند بلکه همان معدود تیم هایی هم که هستند خیلی زود کنار می کشند. البته نوع برگزاری لیگ بی تاثیر نیست. هیچ اقدام اساسی که بتواند لیگ وزنه برداری را متحول کند را در این سالها شاهد نبودیم و حتی قبل از شیوع ویروس کرونا هم نه باشگاه ها تمایلی به تیم داری داشتند و نه تماشاگران قدم در سالن مسابقات می گذاشتند.

حاصل این اتفاق هم این شده که عمر حضورتیم ها در لیگ وزنه برداری بسیار کوتاه باشد. تیم های بازار بزگ تهران و گهر زمین سیرجان که در دو سال گذشته قهرمان لیگ شدند دیگر هیچ اثری از آنها به چشم نمی خورد و علت اینکه استقبال مجددی از تیم داری در این رشته را نکردند،  به این صورت عنوان کردند که حضور در لیگ وزنه برداری هیچ بازخوردی برایشان ندارد.

تیم دانشگاه آزاد از جمله تیم هایی است که دیگر در لیگ وزنه برداری شرکت نمی کند. باشگاه فولاد خوزستان که حضورش می توانست به هیچان لیگ بزرگسالان کمک کند، برای سال ۱۴۰۰ تصمیم گرفت فقط در رده جوانان تیم داشته باشد.

این مسئله  نه تنها کیفیت لیگ را تحت الشعاع خود  قرار داده بلکه روی سطح قراردادهای ورزشکاران هم تاثیر گذار بوده است. نبود باشگاه هایی که بتوانند برای جذب وزنه‌بردار با هم رقابت کنند باعث شده حق انتخاب وزنه بردار پایین بیاید و از طرفی سطح قرارداهای لیگ هم چندان چشم گیر نباشد.

برای لیگ سال ۱۴۰۰، دو تیم فودلادین ذوب آمل و ذوب آهن اصفهان با هم رقابت دارند و چهره های شاخص وزنه برداری هم در این دو تیم حضور دارند. نکته این است ذوب‌آهن هم با اما و اگر وارد لیگ شد و با تغییر اعضای هیات مدیره، تمایلی به حضور در لیگ وزنه برداری نداشت و در نهایت با کم کردن ۱۰ درصد از قرارداد ورزشکاران و اعضای تیم راضی شد که این فصل از لیگ را باشد تا وزنه بردارانی که با این تیم قرارداد بسته اند، آواره نشوند.

تیم ملی حفاری و مناطق نفت خیز جنوب اکثرا از نفرات بومی خود استفاده می کنند. تیم های پدافند هوایی و عقاب نیروی هوایی که نظامی هستند و هزینه ای پرداخت نمی کنند. اکنون حاصل استقبال نکردن تیم ها این شده است که نایب قهرمان المپیک بدون تیم مانده است. علی داودی که در المپیک توکیو نایب قهرمان شد اکنون عنوان می کند بدون تیم است و تیمی با او قرارداد نبسته است.

شاید اگر یک باشگاه دیگر راغب می شد در وزنه برداری تیم داری کند، علاوه بر اینکه وزنه برداران  بجای دو تیم در سه تیم پخش می شدند، هیجان لیگ برتر هم بیشتر می شد از طرفی ورزشکاری هم بیرون نمی ماند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400062316985
  • خبرنگار : 71468