نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

تبریز مهد سینما و تئاتر ایران است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: به دلیل نزدیکی تبریز به جاده ابریشم پای سینما چند سال زودتر از سایر شهرهای کشور به تبریز باز شد و سینمایی به نام سولی در این شهر شروع به کار کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار با جمعی از سینماگران تبریز با اشاره به تاریخچه هنر هفتم در تبریز و اهمیت سینما، گفت : هنر هفتم را باید نقطه عطف و تکامل تمامی هنرها در کنار یکدیگر و تلفیق آن‌ها بدانیم.

وی با اشاره به جایگاه سینما، ادامه داد: سینما، به عنوان رسانه ای تاثیرگذار و پرمخاطب، جایگاه والایی در ساختمان مهندسی فرهنگی یک کشور داراست، این امر در کشور ایران نیز یکی از پایه های فرهنگی محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: فیلم و سینما، وسیله ای بلیغ و تبیین کننده ای رسا برای ارائه برترین حقایق عالم، یعنی حقیقت دین به شمار می رود، گفت : دست اندرکاران امور سینمایی باید بر توانایی های خود بیفزایند، اعتلای سینمای کشور، نیازی محسوس است و همه باید این حقیقت را دریابند که هنر مهم و بسیار برجسته سینما برای کشور، یک نیاز و ضرورت محسوب می شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با یادآوری سخنی از رهبر انقلاب که میفرمایند؛ کلید پیشرفت کشور، به میزان زیادی دست سینماگران است، گفت: دست اندرکاران هنر فاخر سینما، با توجه به تاثیرگذاری و جهت دهی این هنر، می توانند با تولیدات خود، روح امید، شوق پیشرفت، انگیزه کار و تلاش، اعتماد به نفس و اعتقاد به ارزش های اسلامی و ملی را در جامعه ترویج و سهم بزرگ خود را در پیشرفت و تعالی کشور ایفا کنند، و یا اینکه با فیلم های خود، نسلی ناامید، پشیمان، متکی به بیگانه و تحقیرشده را پرورش دهند.


وی افزود: هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است؛ یک روایتگر کاملا مسلط و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی، سینما ویترین فرهنگ است و سرآمد رسانه‌هاست چرا که جذابیت بصری دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه عدالت فرهنگی در توسعه و استقرار سینما وجود ندارد، افزود: چرا در هیچ شهر آذربایجان شرقی پردیس سینمایی مدرن وجود ندارد و با سینماهای زوار در رفته پنجاه سال پیش جلو می‌رویم. چرا باید سایر کلانشهر چهل سینما داشته باشند و استان ما چهار پنج سینما؟


وی با اشاره به عملکرد پردیس سینمایی قدس تبریز، گفت: اگر مکان خوب و توجه به فرهنگ‌سازی و ذائقه مردم فراهم باشد، مردم و خانواده‌ها به سینما می‌روند. اساسا قهر مردم با سینماها موضوعیت ندارد و کم بودن استقبال در این ایام به سبب ویروس کرونا است.


وی با انتقاد از روند کند بازسازی سینما 29 بهمن تبریز، گفت: به رغم تزریق کامل بودجه استانی این سینما که طرح ملی است الان نزدیک سه سال می‌شود که در حال بازسازی است و از فروردین ماه کارگاه تعطیل و به جهت تمرکزگرایی مسئولین امر باید پاسخگو باشند که چرا سینماهای مهم تبریز، مراغه و سراب تعطیل است؟

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم به نقش هنر در روایت صحیح از رخدادهای مهم جامعه اشاره کرد و گفت: انقلاب از هنر و هنرمند تنها یک توقع دارد و آن اینکه جامعه هنری با همان نگاه زیباشناختی هنر، به پدیده هایی همچون ایثار و فداکاری مردم در پیروزی انقلاب و حماسه هشت سال دفاع مقدس رزمایش مواسات و کمک های مومنانه بنگرد و این زیبایی ها را با زبان هنرمندانه تبیین کند.


به گزارش ایسنا به نقل از دفتر اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در استان، وی با بیان اینکه حوزه علمیه می‌تواند با تعامل با اهالی سینما از فیلم برای تبلیغ کمک بگیرد، گفت: تجربه موفق فیلم علمک که مورد تفقد حضرت آقا هم قرار گرفت نشان داد، حوزه می‌تواند از سینما برای تبلیغ و تبیین حقیقت دین نهایت استفاده را ببرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400062115701
  • خبرنگار :