حسین فتحی روز پنجشنبه، ۱۸ شهریورماه، در آیین افتتاح فناوریهای مرکز نوآوری تعاون استان، با تبریک فرارسیدن هفته تعاون، اظهار کرد: تعاون، مردمی ترین مدل کسب و کار و شیوه عملیاتی اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به شرکت بیش از ۶۰ هسته استارتآپ و فناور و شرکتهای تعاونی نوآور در فراخوان طرحهای نوآور و فناور تعاونی استان، افزود: در این رویداد تعداد ۱۷ طرح و تیم احراز شرایط شده و هشت تیم نیز از طریق شورای فناوری مرکز نوآوری تعاون پذیرش شدند و با حمایت پارک علم و فناوری و اداره کل تعاون استان، مراحل توسعه و نمونه سازی را طی کردند.
وی، توسعه خلاقیت تیمی را ایجاد تنوع، امنیت روانی، حمایت مالی و ارتقای فرهنگ همکاری دانست و ادامه داد: مرکز نوآوری تعاون میتواند با همکاری جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری نقش بسزایی برای این امر مهم داشته باشد.
در ادامه عبدالرضا واعظی، رئیس پارک علم و فناوری نیز از آمادگی این مجموعه برای حمایت از هستههای استارتآپ و شرکتهای تعاونی فناور و نوآور را اعلام کرد.
وی از ایجاد و فعالیت دو صندوق پژوهش فناوری در تبریز و ارس خبر داد و افزود: برای شرکتهای تعاونی دانش بنیان و نوآور تسهیلات کم بهره پرداخت میشود.
در ادامه دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان و دکتر نجف قراچورلو رئیس پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی نیز توضیحاتی را در خصوص ضرورت دانش بنیان و نوآور بودن تعاونیها ارائه دادند.
انتهای پیام