سالمپور روط 14 شهریورماه در جریان بازدید از طرحهای توسعه گلخانه در اردبیل اظهار کرد: از سال 95 و در قالب سیاست اقتصاد مقاومتی توسعه گلخانهها در کشور هدفگذاری شده و در استانهای مختلف این طرح با روند تحولی روبهرو شده است.
وی تصریح کرد: 13 هزار هکتار توسعه گلخانهها در سالهای اخیر رقم خورده و از هشت هزار هکتار توسعه گلخانه هم اکنون به 21 هزار هکتار رسیدیم.
مجری گلخانههای کشور به آثار کمی و کیفی توسعه گلخانهها به ویژه در سه برابر شدن ظرفیت اشتغال ایجاد شده به صورت غیرمستقیم در این بخش اشاره کرد و گفت: در کنار اشتغال 130 هزار نفری در نظام گلخانهای کشور، سه برابر این میزان اشتغال در بخشهای دیگر رخ داده که شامل 22 صنعت مرتبط با صنعت توسعه گلخانههاست.
سالمپور افزود: در کنار ایجاد اشتغال، تولید محصول در مجتمعهای گلخانهای 12 برابر فضای آزاد و میزان صرفهجویی منابع آب نیز تا دو میلیارد متر مکعب در دو سال اخیر بوده است.
وی بانک کشاورزی را پیشرو در حمایت از طرحهای توسعه گلخانه برشمرد و خاطر نشان کرد: باید قوانین مرتبط با تأمین وثیقه و تضامین برای کشاورزان رفع شود چرا که کشاورز مانند تجار و صراف توان تأمین وثیقههای سنگین را ندارند و باید اراضی مورد نظر به عنوان وثیقه در بانکها مورد توجه قرار گیرد.
سالمپور در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: این ظالمانه است که قوانین بانک در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سرمایهگذاران این بخش روز به روز پیچیدهتر شود بلکه بهتر است با ارائه مشاورههای فنی و تخصصی کار را به سمتی ببریم تا افراد با اهلیت مالی و فنی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
مجری گلخانههای کشور به روند توسعه گلخانهها در استان اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: استان اردبیل در چهار سال اخیر در یک رقابت و خیز ارزشمند در این بخش از جایگاه بیست و نهم کشور به رتبه سوم ارتقا یافته و بزرگترین مجتمع گلخانهای به مساحت یکهزار و 600 هکتار در مغان در حال اجراست.
انتهای پیام