به گزارش ایسنا، در گزارش سازمان ملل متحد در مورد منطقه آسیا و اقیانوسیه آمده است: از دلفین های در حال انقراضِ آب شیرین و گرفتار در تورهای ماهیگیریِ رهاشده گرفته تا فیل هایی که در میان زباله ها به دنبال غذا میگردند، تمام این گونههای مهاجر جزء آسیب پذیرترین حیوانات در برابر آلودگیهای پلاستیکی هستند و لازم است برای کاهش زباله و پسماند و حفظ حیات این جانداران، اقدامات بیشتری انجام شود.
مواد پلاستیکی حتی به دورترین و بکرترین نقاط کره زمین نفوذ کرده و ذرات کوچک در بدن ماهی ها و در عمیق ترین حفره های اقیانوسی مشاهده شده و یخ های دریای قطب شمال را نیز در بر گرفته است.
گزارش کنوانسیون سازمان ملل متحد در زمینه حفاظت از گونه های مهاجر حیوانات وحشی (CMS) بر تاثیر مواد پلاستیکی بر گونه های آب شیرین در رودخانه ها و حیوانات و پرندگان خشکی متمرکز شده است که به گفته محققان، معمولا قربانیانِ بحران زباله نادیده گرفته می شوند.
گفته می شود که این موجودات با محیط های مختلف از جمله مناطق صنعتی و آلوده مواجه می شوند و احتمالا بیشتر در معرض مواد پلاستیکی و آلاینده های مرتبط قرار دارند.
به گزارش ایسنا به نقل از ژاپن تایمز، محققان برآورد کرده اند که ۸۰ درصد از مواد پلاستیکی که به اقیانوس ها راه پیدا میکنند از خشکی منشاء می گیرند و رودخانه ها نقش مهمی در انتقال زباله به دریا دارد.
انتهای پیام