به گفته کارشناسان طی چند سال اخیر آنقدر از منبع آب های زیر زمینی و چاه ها آنقدر استفاده شد که برای پر کردن آن ها و برگشت به حالت اول مدت زمانی طولانی نیاز دارد و استفاده بیرویه از منابع آبی موجب می شود خاک با یک بارش ظرفیت مناسبی نداشته باشد و سیلاب به وجود بیاید.
هرچند نسبت به سالهای گذشته میزان بارندگی در شمال کم نیست و به اندازه نرمال نزدیک است اما در مجموع بارندگی ها با شدت زیاد و مدت زمان کم حالت تخریبی آن فراوان است.
میثم عبدی بخشدار چمستان در این زمینه، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه سیل اخیردر حوزه چمستان و روستای ییلاقی خورتاب رودبار اتفاق افتاده بود، اظهار کرد: متاسفانه سیل اخیر خسارت های زیادی را به مسیر دسترسی این روستا،جاده های بین مزارع، لوله های آب شرب، دامداری ها وارد کرده است.
وی تصریح کرد: پس از هماهنگی به عمل آمده با اداره راهداری یک دستگاه لودرجهت پاکسازی محور مستقرشده و در حال سامان دادن به واحد های خسارت دیده است.
بخشدار چمستان خاطرنشان کرد: مشکل شکستگیهای لولههای آب شرب برطرف شده است.
عبدی افزود: با توجه به اینکه سیل اخیرعلاوه برخسارت به دامداری ها باعث از بین رفتن علوفه ها و اغذیه دامها شده است که طی هماهنگی صورت گرفته با جهاد کشاورزی پس از اعزام تیم کارشناسی میزان برآورد خسارت ها مشخص خواهد شد.
انتهای پیام