مراقبت های تغذیه ای کودکان ۲ تا ۵ سال در مقابله با بیماری کووید ۱۹

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی روش های مراقبت های تغذیه ای کودکان دو تا پنج سال در مقابله با بیماری کووید ۱۹ را تشریح کرد.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، گفت: برای تامین رشد، تکامل، حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن کودک در برابر ابتلا به بیماری های عفونی از منابع غذایی ویتامین آ و پیش ساز آن ها یعنی بتا کاروتن و ویتامین c در تهیه غذای اصلی کودک مانند انواع سوپ، آش و خورشت یا به عنوان میان وعده استفاده شود.

وی افزود: کودکانی که روزانه صبحانه سالم مصرف نکنند به دلیل کمبود دریافت انرژی و مواد مغذی در معرض خطر ابتلا به سوءتغذیه خواهند بود.

علیزاده ادامه داد: استفاده روزانه از گروه گوشت و جانشین های آن شامل انواع گوشت‌ها، انواع حبوبات، تخم مرغ و انواع مغزهای بدون نمک به عنوان منابع حاوی پروتئین، آهن و روی، سیستم ایمنی بدن کودک را در برابر ابتلا به انواع بیماری های عفونی تقویت می کند.

وی تصریح کرد: علائم کرونا در کودکان شامل اسهال، استفراغ، گلودرد، بدن درد است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400060100129
  • خبرنگار : 50046