مجید صفایی در بازدید از پروژههای حوزه میراث فرهنگی شهرستان باشت، افزود: این اقدام با هدف مرمت، حفاظت و بهرهوری، ایجاد اشتغالزایی و توسعه زیرساختهای گردشگری در این شهرستان صورت میگیرد.
وی با اشاره به انجام عملیات مرمت پل تاریخی بریم، اظهار کرد: تاکنون در هفت مرحله دهانههای این بنای تاریخی مرمت شده که برای مرحله هفتم یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار اختصاصیافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه سنگفرش، دیوارکشی و نردهکشی از بخشهای مختلف مرمت پل تاریخی بریم در مراحل پیش بوده است، تصریح کرد: طرح مرمت پل بریم باهدف ماندگاری بیشتر این میراث ارزشمند تاریخی اجرا میشود.
صفایی بیان کرد: با همکاری صندوق احیاء وزارتخانه تاکنون دو بنای تاریخی حمام کهیار و کاروانسرای بافت تاریخی شهر دهدشت در استان باهدف سرمایهگذاری به بخش خصوصی واگذارشده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، پل بریم بهصورت طاقهای کمانی به هم پیوسته است که در روزگار کهن محل عبور، تجارت و مبادله فرهنگ مردمان دور و نزدیک منطقه بود.
بخشهای بهجامانده از این میراث تاریخی شامل ۱۳ دهانه طاق چشمه و پایه ستونهای بزرگ است.
این مکان دیدنی در حدود هشت کیلومتری شهر باشت، در محدوده روستای چم بلبل و حدود ۹۰ کیلومتری جنوب یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
به دلیل قرار داشتن تفرجگاه چشمه انجیری در کناره این پل جذابیتهای آن برای گردشگران بیشتر شده است.
انتهای پیام
بنای تاریخی پل بریم باشت به بخش خصوصی واگذار میشود
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد از واگذاری بنای تاریخی پل بریم در شهرستان باشت به بخش خصوصی خبر داد.