رییس جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد:

نقش آفرینی جهاد دانشگاهی در توسعه دانش بنیان سیستان و بلوچستان

رییس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در خصوص نقش این نهاد انقلابی در توسعه دانش بنیان استان گفت: ما با دهها سازمان و نهاد دولتی و غیر دولتی که با آنها ماموریت استراتژیک داریم تفاهم نامه همکاری منعقد کرده ایم و معتقدیم که جهاد دانشگاهی با بهره گیری از توان و ظرفیت مجموعه جهاد دانشگاهی کشور می تواند در توسعه دانش بنیان استان بیشتر نقش آفرینی کند.

دکتر تاجری در گفت وگو با ایسنا افزود: به حمد الله جهاد دانشگاهی پس از چهل و یک سال حضور موثر در دانشگاهها و جامعه اینک از آن نهال نورس امید بخش به درخت تنومند ثمر بخشی تبدیل شده که در مسیر بالندگیست و منشاء خدماتی ارزشمند برای جامعه  است. 

رییس جهاد دانشگاهی سبستان و بلوچستان تصریح کرد: اینک جهاد دانشگاهی بعد از چهل و یک سال از حیات پربرکتش نهادی است علمی، انقلابی و دانش بنیان، با هویتی اسلامی، برخوردار از نیروهای کیفی، متعهد و کارآمد، الهام بخش و موثر در کشور، پیشگام در توسعه علم، فناوری و فرهنگ با تعاملی سازنده در عرصه ملی و بین المللی. 

رییس جهاد استان وظایف و ماموریت اصلی جهاد را انجام فعالیت های  فرهنگی و تحقیقاتی در دانشگاهها برشمرد که با انجام فعالیت های آموزشی و ایجاد مراکز خدمات تخصصی و نوآوری و فناوری به امر اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی نیز می پردازد . 

رییس جهاد دانشکاهی استان افزود : سالانه هزاران نفر در سیستان و بلوچستان از خدمات فرهنگی، آموزشی و فعالیت های تخصصی این نهاد در مراکز علمی کاربردی و اموزشی وابسته، دفاتر بانک خون بند ناف سلولهای بنیادی، مراکز دندان پزشکی، سازمان دانشجویان و سایر مراکز وابسته بهره مند می شوند. 

دکتر تاجری در خصوص نقش این نهاد انقلابی در توسعه دانش بنیان استان خاطر نشان کرد : ما با دهها سازمان و نهاد دولتی و غیر دولتی که با انها ماموریت استراتژیک داریم تفاهم نامه همکاری منعقد نموده ایم و معتقدیم که جهاد دانشگاهی با بهره گیری از توان و ظرفیت مجموعه جهاد دانشگاهی کشور می تواند در توسعه دانش بنیان استان بیشتر نقش آفرینی کند. 


وی ادامه داد: در حال حاضر طرح ایجاد و راه اندازی دهکده گیاهان دارویی از طرحهای مهم ما در استان است که با حمایت بسیار خوب استان در حال اجراست 

عضو کارگروه آموزش ، پژوهش و فناوری استان اضافه کرد: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان قطب شتر یک کوهانه کشور است و نیمی از شتر کشور در این استان وجود دارد ایستگاه تحقیقاتی و فراوری شتر نیز از دیگر برنامه های جهاد در حوزه تحقیقات کاربردی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی استان است. 

رییس جهاد استان افزود: سال گذشته و امسال علی رغم اینکه کرونا ویروس آسیب جدی به فعالیتهای ما وارد کرد ولی غالب برنامه ها به صورت مجازی به جامعه هدف عرضه گردید .

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400051610727
  • خبرنگار :