رتبه ۸ کنکور تجربی:

با دیدن سوالات ریاضی نمی‌خواستم ادامه دهم!

رتبه ۸ کنکور تجربی گفت: سر جلسه کنکور با دیدن سوالات ریاضی به خاطر ترس از موفق نشدن نمی‌خواستم ادامه دهم اما ادامه دادم و ترسم را شکست دادم و این، تبدیل به موفقیت شد؛ پس خیلی مهم است که در کنکور از نظر روانی آماده باشیم.

محمدحسن فلاحت دانش‌آموز اهوازی ۱۸ ساله‌ای است که در کنکور سراسری ۱۴۰۰ موفق به کسب رتبه ۸ کشوری در رشته تجربی شد. او در گفت‌وگو با ایسنا، می‌گوید: همیشه روحیه پیشرفت و جستجو را در وجود خودم داشتم و البته یکی از علائقم درس خواندن بود. از اول دبستان علاقه‌ام یعنی درس خواندن را دنبال و در طول این ۱۲ سال آن را با هدف دنبال کردم.

سه سال تلاش برای رتبه تک رقمی

این دانش‌آموز اهوازی ادامه می‌دهد: به دست آوردن رتبه تک رقمی، کار چند ماه یا یک سال نبوده بلکه نتیجه تلاش مستمر است اما قطعا بیشترین بازدهی و نتیجه‌گیری را از سه سال آخر به دست آوردم.

نقش خانواده در موفقیت در کنکور

محمدحسن درباره نقش مهم خانواده‌اش در موفقیت در کنکور می‌گوید: پدر، مادر و برادرم قطعا در موفقیتم نقش زیادی داشتند و حتی در ماه‌های آخر جای خواب خودشان را به من دادند تا راحت‌تر باشم. در ماه‌های آخر مانده به کنکور، خانواده همه کاری می‌کردند تا آرامش کامل داشته باشم. معلمانم هم راهنمایی می‌کردند و مخصوصا از مدیر دبیرستان شهید بهشتی آقای منجزی و معاون آموزشی آقای نبی تشکر می‌کنم زیرا نقش بسیار بسزایی داشتند.

توصیه‌ای به کنکوری‌ها

وی در ادامه با اشاره به چند توصیه برای دانش آموزان کنکوری، بیان می‌کند: به داوطلبان و بچه‌های کنکوری توصیه می‌کنم که حتما آرامش خود را حفظ کنند و این گونه نباشد که به خاطر ساعت مطالعه، تنش در خانواده، وضعیت مالی ضعیف و... به خودشان فشار بیاورند و اگر مشکلی به وجود آمد هم اصلا خود را نبازند. البته سر جلسه کنکور هم باید آرامش خود را حفظ کنند و چه در کنکور با سوالات سختی روبه‌رو شوند و چه در زندگی شخصی مشکلاتی برایشان پیش بیاید، بدانند که همه ممکن است با این مشکلات روبه‌رو شوند.

با دیدن سوالات ریاضی خواستم ادامه ندهم!

این دانش‌آموز اهوازی افزود: سر جلسه کنکور با دیدن سوالات ریاضی به خاطر ترس از موفق نشدن نمی‌خواستم ادامه دهم اما ادامه دادم و ترسم را شکست دادم و این، تبدیل به موفقیت شد. پس خیلی مهم است که در کنکور از نظر روانی آماده باشیم.

نقش امکانات در موفقیت

فلاحت درباره نقش کتاب‌های آموزشی و امکانات در موفقیت در کنکور عنوان می‌کند: البته درست است که کتاب‌های آموزشی، معلمان و سطح مالی خانواده در موفقیت مهم است اما مهم‌تر از آن، خود دانش‌آموز است که باید آرامش داشته باشد و از نظر روانی، آماده موفقیت باشد.

او درباره انتخاب دانشگاهی که می‌خواهد در آن تحصیل کند، می‌گوید: هدفم دانشگاه تهران است اما بین انتخاب دو رشته پزشکی و دندانپزشکی مردد هستم و ان‌شاءالله در روزهای آینده تصمیم خواهم گرفت.  

به گزارش ایسنا، حسن و حسین قیم نیز دو دانش آموز دوقلوی ۱۸ ساله اهواز نیز امسال به ترتیب رتبه‌های ۵ و ۱۲ تجربی را به دست آورده‌اند.

حسن قیم در این باره به ایسنا، می‌گوید: در مدرسه شهید بهشتی اهواز درس می‌خواندم و امسال موفق شدم رتبه ۵ کشوری در رشته تجربی را به دست بیاورم. درس خواندن جدی را از تابستان پایه دهم شروع کردم و از آنجایی که خواهر و برادرانم قبل از من و حسین کنکوری بودند، خانواده من کاملا با جو کنکور آشنا بودند و فضای منزل را به شکلی تدارک دیده بودند که بتوانیم راحت‌تر درس بخوانیم و از طرفی برای‌مان برنامه‌ریزی هم می‌کردند.  

کنکور پیچیده نیست‎

او ادامه می‌دهد: اگر دانش‌آموزان خود را با حواشی کنکور و افرادی که وعده قبولی و تست زدن بالا در کنکور را می‌دهند درگیر نکنند، به نظر من کنکور پیچیده نیست‎. از طرفی اگر کنکور زیادی برای دانش‌آموز مهم باشد، حتی می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد و باعث خراب کردن کنکور شود.

حسن درباره انتخاب رشته عنوان می‌کند: من و حسین قصد داریم هر دو در یک رشته و یک دانشگاه یعنی پزشکی دانشگاه تهران تحصیل کنیم.

کنکور وسیله است نه هدف

حسین قیم نیز در گفت‌وگو با ایسنا، بیان می‌کند: من توانستم رتبه ۱۲ تجربی و ۱۸ زبان‌های خارجه را به دست بیاورم. کنکور از نظر من یک هدف نیست بلکه یک وسیله است. من و حسن دوست داشتیم در رشته پزشکی دانشگاه تهران درس بخوانیم و اکنون هم انتخاب اصلی هر دوی‌مان دانشگاه تهران است.

او در پایان می‌گوید: بچه‌هایی که کنکور دارند به این نکته توجه کنند که اصلا ترس نداشته باشند و روز کنکور را یک روز عادی مثل سایر روزها بدانند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400051208352
  • خبرنگار : 50300