مدیر جهاد کشاورزی آمل اعلام کرد

فعالیت ۶۵ واحد سورتینگ و بسته بندی برنج در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از فعالیت ۶۵ واحد سورتینگ و بسته بندی برنج در این شهرستان خبر داد

سید حسین اسلامی با اشاره به اینکه ۶۵ واحد دارای مجوز سورتینگ و بسته بندی برنج در شهرستان آمل فعالیت دارند، گفت: ظرفیت هر یک از این واحدها بطور میانگین، ۳ هزار تن برنج در سال است.

وی بیان کرد: سورتینگ برنج، عملی است که در آن برنج‌های با رنگ غیرمعمول، سنگ‌ریزه‌ها، حشرات کوچک مانند، شپش، شوآک (یا در زبان محلی دَلِک که به برنج‌های غیرهمسان می‌گویند) و هر گونه ضایعات دیگر از برنج جدا می‌ شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: سورتینگ باعث افزایش کارایی ظاهری برنج می شود و با سورت برنج نتایج عالی در بهبود ایمنی مواد غذایی با حذف مواد خارجی مانند، سنگ، شیشه، پلاستیک و سایر مواد ناخواسته به دست می آید.

اسلامی با بیان اینکه برنج قبل از اینکه وارد دستگاه سورتینگ شود با دستگاه دیگری به نام دستگاه بوجاری الک زده می شود بطوری که خروجی دستگاه بوجاری به دستگاه سورت متصل است، افزود: مکانیزم کاری دستگاه سورتینگ بدین گونه است که برنج های خالص شده از نظر شکستگی وارد دستگاه سورت شده سپس به وسیله بالابر درون مخزن شیشه ای ریخته می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، وی تصریح کرد: دستگاه سورتینگ قادر به پاکسازی ۲۰ تن برنج در ساعت را دارد و می توان آن را برای مرتب سازی انواع مختلف برنج برنامه ریزی کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400050905522
  • خبرنگار :