در نشست آنلاین دانشجویی بررسی می‌شود:

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «ادویه‌جات در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زین‌العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی صنایع غذایی دانشگاه تبریز، ۲۶ و ۲۷ تیرماه از ساعت۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود. 

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @Esmaeil_rakhshani یا شماره واتساپ ۰۹۳۵۶۸۶۹۹۹۶ پیام دهند. 
انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400042014020
  • خبرنگار :