بهگزارش ایسنا، با این حال اما این همه جذابیت و ظرفیت در بنبست راههای ارتباطی محصور شده و بخش زیادی از مردم خوش ذوق ایران زمین را از شناخت زیباییهای تویسرکان باز نگاه داشته است.
نام تویسرکان با محصول چند منظوره و مرغوب گردویش پیوندی اصیل خورده اما این تنها گردوی تویسرکان نیست که میتواند ارمغان سفر به این شهرستان بهعنوان بهشت نهان غرب ایران زمین باشد.
بارگاه حضرت حبقوق نبی(ع)، آرامگاه میررضیالدین آرتیمانی، عمارت مسعودی، بازار تاریخی سرپوشیده، کاروانسرای شاهعباسی فرسفج، مناطق نمونه گردشگری و درههای خرم و سرسبز گزندر سرابی، روستاهای آرتیمان و شهرستانه و تپه قلندر سیاه در کنار قلعه تاریخی اشتران و طبیعت افسونگر شهر سرکان همه و همه جلوههایی کمنظیر از تلفیق تاریخ، هنر، فرهنگ و تمدن تویسرکان هستند که هموطنان عزیز ایران زمین را به سوی خود میخوانند.
اما آنچه در این میان از اهمیت بالا و بیبدیلی برخوردار است، ساماندهی راههای ارتباطی تویسرکان است که موجب تسهیل در روند رفت و آمد گردشگران به این مقصد جذاب گردشگری در ایام مختلف سال میشود.
در چند سال اخیر روند ساماندهی و چهار خطهکردن جادههای تویسرکان به جوکار و تویسرکان به کنگاور بهعنوان راههای شریانی تویسرکان در دستور کار قرار گرفته و از پیشرفتهای قابل توجهی برخوردار شده اما طرح مهمی که مردم و مسئولان تویسرکان بر لزوم اجرای آن اتفاق نظر دارند، طرح ساماندهی جاده تویسرکان به همدان از مسیر گنجنامه است که موجب کوتاهتر شدن زمان سفر از تویسرکان به همدان به عنوان مرکز استان میشود و از پیوست گردشگری برخوردار است.
همچنین احداث سد خرمرود در مسیر جاده تویسرکان به همدان از مسیر گنجنامه که اکنون در حال طی مراحل اجرایی است از پیوست گردشگری و اثر بخشی قابل توجهی در این بخش برخوردار است.
بیشک اجرای دقیق و کارشناسانه طرح ساماندهی جاده گنجنامه میتواند گامی اثربخش و ماندگار در راستای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای شهرستان تویسرکان و توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان باشد.
امید میرود که مسئولان کشوری و ملی نیز همصدا با مردم و مسئولان تویسرکان توجه ویژهای برای به ثمر رسیدن این طرح و شکوفایی بیش از پیش گردشگری و به دنبال آن اقتصاد و حوزه کسب و کار شهرستان تویسرکان، داشته باشند.
انتهای پیام